Navigatie
 • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
 • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Dumby Onderhoudsolie Hardwax Wit 202

Dumby Onderhoudsolie Hardwax Wit 202

Dumby Onderhoudsolie Hardwax Wit is een kwalitatief hoogwaardig product voor het onderhouden van alle met hardwaxolie geoliede oppervlakten binnenshuis en is bijzonder geschikt voor houten vloeren. Dumby hardwax-onderhoudsolie wit beschermt uw vloer o.a. tegen beschadiging door wijn, bier, cola, koffie, thee, vruchtensappen, melk en water. Gebruik Dumby hardwax onderhoudsolie wit in combinatie met de Dumby Pluisvrije Doek 605 en Dumby Vloerwisser 601.

 • Direct klaar voor gebruik
 • Hoog rendement: 1 liter, goed voor 70 m²
 • Dumby hardwax onderhoudsolie is ook verkrijgbaar in naturel 201
 • Er is ook een complete onderhoudsset hardwaxolie wit beschikbaar voor het onderhoud van uw met hardwaxolie behandelde vloer

Tip: wilt u meer weten over het onderhoud van uw hardwax geoliede houten vloer, bekijk dan ook de brochure onderhoudsadvies voor geoliede vloeren van Dumby!

 • Op vooraad = dezelfde dag verzonden! 
 • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9,1
 • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
 • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

Dumby Onderhoudsolie Hardwax Wit 202

Gebruiksaanwijzing Dumby Onderhoudsolie Hardwax Wit 202

Goed schudden voor gebruik. Breng de Dumby hardwax onderhoudsolie voor geoliede houten vloeren aan en masseer deze licht in met een Dumby Pluisvrije Doek 605 in combinatie met een Dumby Vloerwisser 601. Het verbruik is circa 1 liter per 70 m2. Poets net zo lang tot u een matglanzend effect krijgt. Verwijder eventuele overtollige onderhoudsolie met de Dumby Pluisvrije Doeken 605 (5 stuks). Bij een kamertemperatuur van minimaal 18oC kan de vloer na 6 tot 12 uur betreden worden. Na 12 uur is de onderhoudsolie volledig uitgehard.

Overig onderhoud naast de Dumby onderhoudsolie Hardwax Wit 202

De Dumby Onderhoudsolie Hardwax Wit is onderdeel van het Dumby Onderhoudsplan voor geoliede vloeren. Om uw geoliede vloer op korte en lange termijn in topconditie te houden adviseert Dumby u de volgende vloerverzorging:

1. Regelmatig stofzuigen of stofwissen Het regelmatig verwijderen van zand en los vuil is altijd de eerste stap. Stofzuigen of -wissen is niet alleen hygiënisch, maar het beschermt uw vloer ook. Zand en vuil werken namelijk net als schuurpapier.

2. Regelmatig onderhoud Voor de regelmatige reiniging kunt u Dumby Reiniger voor Hardwaxvloeren 210 gebruiken. Voeg een half kopje (circa 75 cc) Dumby reiniger voor hardwax geoliede houten vloeren toe aan 5 liter handwarm water. Bij sterke vervuiling gebruikt u iets meer. Reinig de vloer vervolgens met een goed uitgewrongen Dumby Dweil in combinatie met een Dumby Vloerwisser 601. Zorg ervoor dat u de Dumby reinigingsmop regelmatig schoonspoelt.

3. Periodiek Onderhoud Voor het periodieke onderhoud is er een speciale Dumby hardwax onderhoudsolie voor geoliede houten vloeren. Deze is er in wit 202 en in naturel 201. De hardwax onderhoudsolie is een kwalitatief hoogwaardig product voor het onderhouden van alle geoliede oppervlakken binnenshuis en is in het bijzonder geschikt voor houten vloeren. De hardwax onderhoudsolie beschermt uw vloer onder andere tegen beschadiging door wijn, bier, cola, koffie, thee, vruchtensappen, melk en water.


Artikelnummer:100418
Fabrikant:Dumby
Kleur:Wit
Ondergrond:ParketOlie
Verbruik:70 m2/Liter