Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

PVC reiniger 

Welkom bij de PVC reinigers van Allesvoorparket

PVC vloeren zijn prachtig, maar vereisen regelmatig reinigen om te toplaag mooi te houden. Gelukkig zijn er PVC reinigers die speciaal zijn ontwikkeld om jouw pvc vloer in topconditie te houden. Wist je dat een schone vloer zorgt voor een langere levensduur? Zand en vuil loop je namelijk de vloer in en dit zorgt voor kleine krasjes in de toplaag. Dat wil je niet! 

PVC vloerreinigers: mild voor je vloer, effectief tegen vlekken

Pvc vloerreinigers zijn speciaal gemaakt om PVC vloeren te reinigen zonder de toplaag aan te tasten of de glanslaag te beïnvloeden. Of het nu gaat om hardnekkig vuil, strepen van schoenen of algemene vervuiling, onze PVC reinigers bieden een grondige reiniging die mild is voor jouw pvc vloer.

Bescherming en glansbehoud

Met onze PVC reinigers kun je niet alleen jouw pvc vloer schoonmaken. Je zorgt er ook voor dat de toplaag mooi in tact blijft en krasjes voorkomen worden. Zo gaat jouw pvc vloer langer mee. Door regelmatig gebruik van PVC vloer reiniger voorkom je dat vuil zich ophoopt en dat de vloer dof wordt. Dit zorgt ervoor dat je PVC vloer er altijd stralend uitziet.

Gebruiksvriendelijk

Onze pvc vloerreinigers zijn eenvoudig in gebruik en veilig voor zowel jou als je vloer. Met duidelijke instructies kun je moeiteloos je vloer reinigen zonder risico op beschadiging. Bovendien zijn de reinigers samengesteld met milieuvriendelijke ingrediënten, waardoor ze niet alleen effectief zijn, maar ook vriendelijk voor het milieu.

Beste PVC vloer reiniger

Onze meest populaire PVC vloer reinigers:
1. Dumby PVC reiniger. Er is ook een handig onderhoudspakket!
2. Pallmann Clean. Er is ook een interessante setprijs!
3. Lecol PVC Cleaner. Ook een bijpassende polish verkrijgbaar!

Ontdek onze PVC reinigers en geniet van een prachtige vloer

Schaf vandaag nog jouw ideale pvc reiniger aan en geniet van een stralend schone pvc vloer. Vergeet niet regelmatig te reinigen, zo blijft jouw vloer in topconditie!