Navigatie
 • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
 • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Dumby Reiniger Hardwax Vloeren 210

Dumby Reiniger Hardwax Vloeren 210

Met Dumby Reiniger Hardwax vloeren verwijdert u dagelijks vuil en vlekken van uw hardwax geoliede houten vloer. Gebruik Dumby parketreiniger in combinatie met de Dumby Dweil en Dumby Vloerwisser 601.

 • Makkelijk te verwerken
 • Direct klaar voor gebruik
 • Er is ook een complete Onderhoudsset Hardwaxolie naturel of wit beschikbaar voor het onderhoud van uw met hardwaxolie behandelde vloer

Tip: wilt u meer weten over het onderhoud van uw hardwax geoliede houten vloer, bekijk dan ook de brochure onderhoudsadvies voor geoliede vloeren van Dumby!

 • Op vooraad = dezelfde dag verzonden! 
 • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9,1
 • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
 • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

Dumby Reiniger Hardwax Vloeren 210


Gebruiksaanwijzing Dumby Reiniger Hardwax vloeren 210

Verwijdert dagelijks vuil en vlekken van uw hardwax geoliede houten vloer. Voor de behandeling met Dumby parketreiniger voor hardwax geoliede houten vloeren dient uw vloer schoon, droog en stof- en vetvrij te zijn. Hiervoor kunt u een Dumby Dweil en/of stofwisdoeken in combinatie met een Dumby vloerwisser gebruiken. Voeg een half kopje (circa 75 cc) Dumby parketreiniger voor hardwax geoliede houten vloeren toe aan 5 liter handwarm water. Bij sterke vervuiling gebruikt u iets meer. Reinig de vloer vervolgens met een goed uitgewrongen Dumby Dweil in combinatie met een Dumby Vloerwisser 601. Zorg ervoor dat u de Dumby Dweil regelmatig schoonspoelt.

Overig onderhoud naast de Dumby Reiniger Hardwax vloeren 210

De Dumby Reiniger Hardwax is onderdeel van het Dumby Onderhoudsplan voor geoliede vloeren. Om uw geoliede vloer op korte en lange termijn in topconditie te houden adviseert Dumby u de volgende vloerverzorging:

1. Regelmatig stofzuigen of stofwissen Het regelmatig verwijderen van zand en los vuil is altijd de eerste stap. Stofzuigen of -wissen is niet alleen hygiënisch, maar het beschermt uw vloer ook. Zand en vuil werken namelijk net als schuurpapier.

2. Regelmatig onderhouden Voor de regelmatige reiniging kunt u dus deze Dumby Reiniger voor Hardwaxvloeren 210 gebruiken. Zie hierboven voor gebruiksaanwijzing.

3. Periodiek onderhouden Voor het periodieke onderhoud is er een speciale Dumby hardwax onderhoudsolie voor geoliede houten vloeren. Deze is er in wit 202 en in naturel 201. De hardwax onderhoudsolie is een kwalitatief hoogwaardig product voor het onderhouden van alle geoliede oppervlakken binnenshuis en is in het bijzonder geschikt voor houten vloeren. De hardwax onderhoudsolie beschermt uw vloer onder andere tegen beschadiging door wijn, bier, cola, koffie, thee, vruchtensappen, melk en water.


Artikelnummer:100419
Fabrikant:Dumby
Kleur:Kleurloos
Ondergrond:ParketHardwaxolie