Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Verzendvoorwaarden grote pakketten

Verzendinformatie lange lengtes of grote pakketten       

Het merendeel van onze artikelen vesturen wij met PostNL. Echter zijn er ook artikelen die te groot zijn om via PostNL verstuurd te worden. Denk hierbij aan Plinten, Profielen, pallets met lijm of ondervloeren bijvoorbeeld. Deze versturen wij met onze AVP/PPC bezorgservice!

Verzending via AVP/PPC bezorgservice

Wanneer je vóór 17uur online besteld en betaald wordt deze de eerst volgende routedag bij je afgeleverd. Op dinsdag en donderdag levert onze externe leverancier in het zuiden, op woensdag en vrijdag in het noorden. Maandag, donderdag en vrijdag bezorgen wij ook bij onze Belgische klanten in Vlaanderen. Scroll helemaal naar beneden voor de precieze leverdagen van uw postcodegebied.

Kosten bedragen 19,95 euro, gratis verzending vanaf een orderwaarde van 100,- euro. Let op: dit geldt alleen voor de grotere artikelen. Normale artikelen versturen we via PostNL tegen 6,95 euro verzendkosten. Deze worden franco vanaf 50,- euro verstuurd.

Track en trace
Op de dag van levering ontvang je een e-mail met een track en trace link waarmee je precies kunt zien hoe laat de chauffeur verwacht de spullen te bezorgen op je locatie. Ook wordt er een half uur van te voren nog even gebeld om te laten weten dat de chauffeur in de buurt is. Niet overbodig thuis wachten dus!

Spoeddienst
Heb je het zelfde dag nog nodig? Indien je voor 11 uur besteld en je neemt telefonisch contact op, is het vaak mogelijk om tegen een toeslag van 50,- euro je bestelling dezelfde dag nog te ontvangen met de express dienst. Neem hiervoor altijd even telefonisch contact op!

Afhalen
PPC heeft 6 filialen verspreid over het hele land waar ze producten standaard op voorraad hebben en afhalen mogelijk is (Eindhoven, Amsterdam, Groningen, Wijk bij duurstede, Den Haag, Nieuwegein). Je kunt hier altijd terecht, 6 dagen per week! Neem ook hiervoor telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Leverdagen Nederland

Bestel/bezorgschema Noorden

Besteld voor 17:00 op:Geleverd op
ZaterdagWoensdag
ZondagWoensdag
MaandagWoensdag
DinsdagWoensdag
WoensdagVrijdag
DonderdagVrijdag
VrijdagWoensdag

Let op: bij postcodes 1011, 1012, 1013, 1015, 1016, 1017, 1018 is bezorgen niet mogelijk. Met u zullen we een afspraak voor afhaal inplannen of bezorgen op alternatief adres.

Bestel/bezorgschema Zuiden

Besteld voor 17:00 op:Geleverd op
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag
MaandagDinsdag
DinsdagDonderdag
WoensdagDonderdag
DonderdagDinsdag
VrijdagDinsdag

 

Leverdagen België

Bestel/bezorgschema België

Besteld voor 17:00 op:Geleverd op
ZaterdagMaandag
ZondagMaandag
MaandagMaandag 1 week later
DinsdagMaandag
WoensdagMaandag
DonderdagMaandag
VrijdagMaandag

Bestel/bezorgschema België Vlaanderen

Besteld voor 17:00 op:Geleverd op
ZaterdagMaandag
ZondagMaandag
MaandagDonderdag of vrijdag
DinsdagDonderdag of vrijdag
WoensdagDonderdag of vrijdag
DonderdagMaandag of vrijdag
VrijdagMaandag