Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Houtzeep

 

 

Houtzeep: reinigt én beschermt in 1 behandeling

Houtzeep is een essentieel product voor het reinigen en onderhouden van geoliede houten vloeren en meubels. Of het nu gaat om een vloer behandeld met olie of hardwaxolie, parketzeep reinigt en voedt jouw vloer in één enkele behandeling.Regelmatig zepen zorgt voor een optimale bescherming

Olie verzadigt het hout, waardoor de vloer beter bestand is tegen indringend water, druppels en vlekken. Door regelmatig de vloer te reinigen met parketzeep wordt de olielaag ondersteund, wat resulteert in een vloer die goed bestand blijft tegen vuil.

Kleurbehoud en variatie hout zeep

Parketzeep is er kleurloos maar ook in verschillende kleuren om de kleur bij te houden. Zo is er witte parketzeep, maar ook zwart en grijs. Het gebruik van een gekleurde parketzeep kan vergeling van jouw vloer nóg beter voorkomen! Ga je de vloer zepen, gebruik je zeep wat je zelf verdund in een emmer. Dit verwerk je het beste met een speciale Swepmop of Zilveren mop van Woca. Er is ook zeep in een kant-en-klare sprayflacon wat ideaal is voor tafels of meubels. 

Meest populaire houtzeep

De meestverkochte parketzeep bij ons in de webshop is met stip op 1 Woca Natuurzeep in álle varianten maar ook Rubio Monocoat Soap gaat als warme broodjes over de toonbank. Daarnaast verkopen we veel parketzeep van Royl (rigostep).

 

Hout zeep: onderhoud voor langdurig plezier

Om de kwaliteit van jouw vloer te behouden, is het aan te raden om het achtergebleven zeeplaagje minstens één keer per jaar te verwijderen met een intensiefreiniger. Vervolgens kun je de vloer behandelen met onderhoudsolie om de glans te herstellen en de bescherming te vernieuwen. Voor het aanbrengen van onderhoudsolie is een boenmachine de ideale tool.

 

Investeer vandaag nog in houtzeep en geniet jarenlang van een prachtig uitziende houten vloer of meubelstukken. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel nu!