Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Originele Vileda Swepmop

Originele Vileda Swepmop

De originele Vileda Swepmop is absoluut de beste mop om een vloer mee te reinigen en onderhouden. Het is een professionele vloerwisser met luminieus uitwringmechanisme om goed te doseren. De mop is gemaakt van katoen en kan in de wasmachine. Makkelijk te gebruiken in combinatie met onze emmer met schenktuit.

  • Op vooraad = dezelfde dag verzonden! 
  • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9,1
  • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
  • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

Originele Vileda Swepmop

De originele Vileda Swepmop van Woca is absoluut de beste mop om een vloer mee te reinigen en onderhouden. Het is een professionele vloerwisser met luminieus uitwringmechanisme om goed te doseren. De mop is gemaakt van katoen en kan in de wasmachine. Makkelijk te gebruiken in combinatie met onze emmer met schenktuit.

Benodigdheden Woca Natuurzeep Naturel

Klik erop om naar het betreffende product te gaan:
1. Emmer
2. Swepmop

Gebruiksaanwijzing Originele Vileda Swepmop

1. Vul één emmer met 5 liter (warm) water. Vul de andere emmer met 5 liter (warm) water en een kopje WOCA zeep (125 ml). Gekleurde zeep van te voren goed schudden. Gebruik, als u de vloer voor de eerste keer reinigt, een dubbele dosis zeep (twee kopjes of 250 ml).

2. Dompel de vileda swepmop onder in het zeepwater. Wring de mop half uit. Wis enkele vierkante meters vloer met de vochtige swepmop. Bij extra vuile plekken iets meer zeepwater gebruiken, even in laten trekken of eventueel schrobben.

3. Spoel de mop grondig uit in het schone spoelwater en daarna krachtig droogwringen. Dompel de mop weer in het zeepwater en nogmaals krachtig droogwringen! Neem met de schone, droge mop het losgeweekte vuil op. Spoel de swepmop opnieuw uit in het spoelwater.

4. Herhaal stap 2 t/m 7 tot de hele vloer gereinigd is. Vervang spoelwater eventueel tussentijds. Dweil de vloer nooit na met schoon water! Tijdens de droogtijd (ongeveer 15 minuten) de vloer niet betreden.

Reiniging en onderhoud naast Originele Vileda Swepmop

Voor de regelmatige reiniging kunt u de Woca Natuurzeep gebruiken. Een goed gezeepte vloer heeft over het algemeen weinig onderhoud nodig, dus het is belangrijk om dit goed bij te houden! Ziet de vloer er na verloop van tijd op sommige plekken 'schraal' uit, of is de vloer toch moeilijker schoon te krijgen? Geef de vloer dan een opknapbeurt met Woca Onderhoudsolie.

Bij een goed onderhouden vloer is een volledige opknapbeurt hooguit één keer per jaar nodig. Voor tafelbladen is de Woca Onderhoudsgel ideaal. Voorafgaand aan een nieuwe onderhoudsbehandeling met olie of pasta dient de vloer gereinigd te worden met Woca intensiefreiniger.

Woca Superontvlekker kunt u gebruiken voor het verwijderen van donkere vochtvlekken zoals koffie of rode wijn.

Woca Easy Neutralizer gebruikt u voor vlekken die ontstaan zijn door vocht, urine of braaksel van de hond.

Artikelnummer:10000001
Fabrikant:Woca
Kleur:Rood