Krassen op PVC verwijderen

Hoe verwijder ik krassen op mijn PVC vloer?

Als je hebt geïnvesteerd in een mooie PVC vloer, wil je natuurlijk niet dat er krassen ontstaan. Helaas kun je dit nooit helemaal voorkomen, maar gelukkig is er iets wat je kunt doen.

De meeste krassen ontstaan door het schuiven van meubels óf door zand en steentjes die onder de schoenen mee naar binnen gelopen worden. Gelukkig zijn er diverse producten om deze krassen op te vullen zodat ze als sneeuw voor de zon verdwijnen!

Wil je trouwens tips voor het onderhoud van je Moduleo PVC? Lees dan onze blog hierover!

Quickstep Reparatieset

Met de Quick Step Reparatieset kun je kleine beschadigingen in PVC makkelijk in de oorspronkelijke kleur repareren. Werk de krassen op de beschadigde planken gewoon bij met een combinatie van een van de zeven stukken was die speciaal geselecteerd zijn om alle kleuren te dekken.

Je kunt de reparatiekit gebruiken voor zowel PVC, laminaat als parket. Heb je een Quickstep laminaatvloer? Dan heb je geluk. Ze hebben namelijk een tabel ontwikkelt waarin je kunt terugvinden welke combinatie van wasstukken je moet gebruiken om de kleur van je Quickstep Laminaat te benaderen. Deze download je hier.

Dr. Schutz Scratchfix

Dr. Schutz Scratchfix is een reparatiekit waarmee kleine krassen, wat grotere oppervlakkige beschadigingen en zelfs grotere/diepere krassen verwijderd kunnen worden.

  • Voor het verwijderen van krassen
  • Zowel voor oppervlakkige als diepere krassen
  • Voor PVC/Vinyl, marmoleum, gelakt parket en gietvloeren

Hoe je dit precies toepast lees je op de productpagina: verder lezen.