Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Hoe onderhoud ik Moduleo PVC?

Als je hebt geïnvesteerd in een prachtige PVC vloer, wil je deze natuurlijk ook zorgvuldig onderhouden. Maar waar moet u op letten bij het onderhoud van een (moduleo) PVC vloer? Wij leggen het uit!

moduleo pvc

HET ONDERHOUD VAN PVC

Speciaal voor Moduleo PVC is er de Dumby Onderhoudsset voor PVC. Deze set bevat alles wat u nodig heeft voor het onderhoud van uw PVC vloer. Volg hiernaast de volgende adviezen:

1. Hou minimaal 2 stappen schoonloopzone aan (leg een goede mat neer)
2. Gebruik Scratchnomore onder stoel en tafelpoten en andere voorwerpen die nog al eens verschuiven
3. Reinig altijd eerst met een stofzuiger
4. Reinig/dweil vervolgens alleen klamvochtig met water
5. Reinig/dweil afhankelijk van de vervuilgraad eens in de tijd met de Dumby PVC reiniger
6. Vul kleine krasjes op met de Dumby PVC Polish

Let op: NIET reinigen met allesreinigers en stoomreinigers !! Deze kunnen uw PVC beschadigen.
 

KRASSEN, WAT NU?

Heeft u krassen op uw prachtige PVC vloer? Geen zorgen, er is nog genoeg wat u kunt doen. Wij adviseren u 2 soorten reparatiekitjes die u kunt gebruiken. Hieronder geven wij per reparatieset uitleg over hoe het werkt. Vergeet ook niet het instructiefilmpje te bekijken voor meer uitleg. Bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop door op de oranje knop te klikken.

Quickstep Reparatieset

Met de Quick Step Reparatieset kun je kleine beschadigingen in PVC makkelijk in de oorspronkelijke kleur repareren. Werk de krassen op de beschadigde planken gewoon bij met een combinatie van een van de zeven stukken was die speciaal geselecteerd zijn om alle kleuren te dekken.

Je kunt de reparatiekit gebruiken voor zowel PVC, laminaat als parket. Heb je een Quickstep laminaatvloer? Dan heb je geluk. Ze hebben namelijk een tabel ontwikkelt waarin je kunt terugvinden welke combinatie van wasstukken je moet gebruiken om de kleur van je Quickstep Laminaat te benaderen. Deze download je hier.

 

Shop Quickstep reparatiekit

Dr. Schutz Scratchfix

Dr. Schutz Scratchfix is een reparatiekit waarmee kleine krassen, wat grotere oppervlakkige beschadigingen en zelfs grotere/diepere krassen verwijderd kunnen worden uit onder andere uw prachtige PVC vloer.

  • Voor het verwijderen van krassen
  • Zowel voor oppervlakkige als diepere krassen
  • Voor PVC/Vinyl, marmoleum, gelakt parket en gietvloeren

Hoe je dit setje precies toepast om de krassen te verwijderen lees je op de productpagina: verder lezen.

Shop Dr. Schutz Scratchfix

 

Tip: Wilt u persoonlijk advies bij het uitzoeken van een geschikte behandeling? Neem contact op via 013 207 0001 of stuur een email naar [email protected] :)