Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Dumby PVC Reiniger 501

Dumby PVC Reiniger 501

Speciaal voor de regelmatige of wekelijkse reiniging van uw PVC vloer is er Dumby PVC Reiniger. Hiermee lost u vuil en vet op en verwijdert eenvoudig de meeste vlekken. Het geeft de vloer ook een aangename geur.

Tip: wilt u meer weten over het onderhoud van uw PVC, bekijk dan ook de brochure onderhoudsadvies voor PVC vloeren van Dumby!

  • Op vooraad = dezelfde dag verzonden! 
  • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9,1
  • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
  • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

Dumby PVC Reiniger 501

Gebruiksaanwijzing Dumby PVC Reiniger 501

Voor het aanbrengen van Dumby PVC reiniger 501 adviseren wij u een Dumby Dweil in combinatie met een Dumby Vloerwisser 601 te gebruiken.Voeg 100 cl Dumby PVC reiniger toe aan ongeveer 10 liter handwarm water en gebruik bij sterke vervuiling iets meer. Reinig de vloer met een goed uitgewrongen Dumby dweil.

Onderhoud naast de Dumby PVC Reiniger 501

Dumby PVC Reiniger is onderdeel van het onderhoudsplan voor PVC vloeren van Dumby. PVC vloeren beschikken over een speciale slijtlaag die een hoge weerstand tegen krassen biedt. Een PVC vloer is daarom een vloer waar u nauwelijks omkijken naar heeft. Dit neemt niet weg dat ook PVC vloeren verzorging nodig hebben. Om uw PVC vloer op korte en lange termijn in topconditie te houden adviseert Dumby u de volgende vloerverzorging:

1. Regelmatig stofzuigen of stofwissen Het regelmatig verwijderen van zand en los vuil is altijd de eerste stap. Stofzuigen of -wissen is niet alleen hygiënisch, maar het beschermt uw vloer ook. Zand en vuil werken namelijk net als schuurpapier.

2. Regelmatig reinigen met PVC reiniger Speciaal voor de regelmatige of wekelijkse reiniging is er Reiniger voor PVC vloeren opgenomen in de Dumby onderhoudsset PVC. U lost vuil en vet ermee op en verwijdert eenvoudig de meeste vlekken. Reinigt uw vloer eenvoudig, is sneldrogend en laat bij de juiste dosering geen strepen na. Het geeft de vloer een antistatische werking en een aangename geur. Geschikt voor regelmatig gebruik.

3. Onderhouden met Dumby PVC Polish Naast de regelmatige reiniging heeft uw PVC vloer meerdere keren per jaar baat bij extra verzorging afhankelijk van intensiteit van gebruik. Hiervoor heeft Dumby deze polish voor PVC vloeren ontwikkeld. Met de (oplosmiddelvrije) Dumby polish voor PVC vloeren brengt u een nieuwe basisbeschermlaag aan, maakt u de oppervlakte slijtbestendig en antislip en geeft u uw vloer een mooie matte glans. Eventuele kleine beschadigingen en krassen worden opgevuld. In de ruimte waar u Dumby polish voor PVC vloeren aanbrengt, dient de temperatuur minimaal 18ºC te zijn. Het verbruik is ca. 1 liter per 50 m². Werk baan voor baan in de lengte van de vloerdelen. Voor het aanbrengen gebruikt u bij voorkeur de Disposable Mop en/of Pluisvrije Doeken (5 stuks) in combinatie met een Dumby Vloerwisser 601. Breng Dumby polish voor PVC vloeren bij voorkeur meerdere keren per jaar aan. Het is belangrijk dit in meerdere lagen per keer te doen; meerdere dunne lagen bieden betere bescherming dan een paar dikke lagen. Hou 2 tot 3 lagen per keer aan bij huishoudelijk gebruik en 4 tot 5 lagen bij commercieel gebruik. Voordat u een volgende laag aanbrengt dient de vorige laag kurkdroog te zijn. Hou daarom 20 tot 30 minuten aan tussen het opbrengen van de lagen.

Artikelnummer:10000186
Fabrikant:Dumby
Kleur:Kleurloos
Ondergrond:PVC