Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Dumby Zeep Wit 105

Dumby Zeep Wit 105

Dumby Zeep Wit reinigt uw wit geoliede houten vloer zonder de beschermlaag aan te tasten. Het reinigt én voedt uw vloer tegelijkertijd en is hierdoor zeer geschikt voor regelmatig gebruik. Dumby zeep is ook verkrijgbaar in Naturel 103, voor naturel geoliede vloeren.

Tip: wilt u meer weten over het onderhoud van uw wit geoliede houten vloer, bekijk dan ook de brochure onderhoudsadvies voor geoliede vloeren van Dumby!

  • Op vooraad = dezelfde dag verzonden! 
  • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9,1
  • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
  • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

Dumby Zeep Wit 105

Gebruiksaanwijzing Dumby Zeep Wit 105

Dumby Zeep Wit 105 is een vloerzeep is speciaal ontwikkeld voor geoliede houten vloeren. De zeep tast de afwerklaag niet aan. Voordat u uw houten vloer schoonmaakt met Dumby zeep is het belangrijk dat de ondergrond schoon, droog en stofvrij is. Vervolgens vult u twee emmers van 10 liter met handwarm water en voegt aan één van de emmers 25 cl zeep toe. Roer deze goed door en reinig de vloer met een Dumby Dweil in combinatie met een Dumby Vloerwisser 601. Spoel deze geregeld in de emmer met alleen water. Na 20 minuten is de zeep ingetrokken en is uw vloer schoon. Let op: Gebruik niet na behandelen met water. Gebruik geen overvloed aan water op uw houten vloer! Na het reinigen met Dumby zeep, de vloer niet nabehandelen met alleen water. Hierdoor wordt de beschermende zeeplaag aangetast. Maak u vloer uitsluitend schoon met Dumby zeep en gebruik beslist geen ander schoonmaakproduct. Buiten bereik van kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Onderhouden naast Dumby Zeep Wit 105

De Dumby Zeep Wit 105 is onderdeel van het Dumby Onderhoudsplan voor geoliede vloeren. Om uw geoliede vloer op korte en lange termijn in topconditie te houden adviseert Dumby u de volgende vloerverzorging:

1. Regelmatig stofzuigen of stofwissen Het regelmatig verwijderen van zand en los vuil is altijd de eerste stap. Stofzuigen of -wissen is niet alleen hygiënisch, maar het beschermt uw vloer ook. Zand en vuil werken namelijk net als schuurpapier.

2. Dagelijks reinigen Voor de regelmatige reiniging kunt u Dumby Zeep Wit 105 gebruiken. U lost vuil en vet ermee op, verwijdert eenvoudig de meeste vlekken en brengt een beschermende laag aan. Dumby zeep is ook verkrijgbaar in Naturel 103, voor wit geoliede vloeren.

3. Intensief reinigen Voor de intensieve reiniging is er een speciale Dumby Intensiefreiniger voor geoliede vloeren 107 beschikbaar. Met intensiefreiniger voor geoliede houten vloeren reinigt u de vloer 1 of 2 keer per jaar extra grondig. Na elke behandeling met intensiefreiniger dient u een nieuwe laag onderhoudsolie aan te brengen. Voor het aanbrengen van Dumby intensiefreiniger 107 voor geoliede houten vloeren adviseren wij u een Dumby Dweil in combinatie met een Dumby Vloerwisser 601 te gebruiken. 24 uur nadat u de vloer heeft behandeld met intensiefreiniger voor geoliede houten vloeren, brengt u Dumby Onderhoudsolie Wit 102 aan. Het aanbrengen van een nieuwe laag onderhoudsolie gaat het beste met een Pluisvrije Doeken 605 (5 stuks). U masseert de olie licht in en verbruikt ongeveer 1 liter voor 50 m2. Poets tot u een matglanzend effect krijgt. Overtollige olie verwijdert u. Bij 18oC kunt u de vloer na 4 tot 5 uur weer betreden. Na 24 uur is de onderhoudsolie volledig uitgehard.

Artikelnummer:100405
Fabrikant:Dumby
Kleur:Wit
Ondergrond:ParketOlie
Verbruik:40m2/L