Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Dumby Polish Gelakte Houten Vloeren 302

Dumby Polish Gelakte Houten Vloeren 302

Dumby Polish gebruikt u voor het onderhoud van uw gelakte houten vloer. Met Dumby Polish brengt u eenvoudig een nieuwe finishlaag aan en maakt u de vloer slijtbestendig, matglanzend en anti-slip. Inhoud: 1 liter, goed voor voor 100 m².

Tip: wilt u meer weten over het onderhoud van uw gelakte houten vloer, bekijk dan ook de brochure onderhoudsadvies voor gelakte vloeren van Dumby!

  • Op vooraad = dezelfde dag verzonden! 
  • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9,1
  • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
  • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

Dumby Polish Gelakte Houten Vloeren 302

Gebruiksaanwijzing Dumby Polish Gelakte Houten Vloeren 302

De vloer van te voren reinigen met Dumby Reiniger gelakte vloeren 303. Laat de vloer hierna goed drogen. In de ruimte waar u Dumby Polish voor gelakte vloeren aanbrengt dient de temperatuur minimaal 18C te zijn. Dumby Polish voor gelakte vloeren onverdund op de schone droge vloer dun en gelijkmatig, baan voor baan aanbrengen met een Dumby Vloerwisser 601. Dumby Polish voor gelakte vloeren droogt vrij snel (circa 1 uur na opbrengen) en geeft een matte glans, dus niet opwrijven of politoeren. Dumby Polish twee tot drie maal per jaar opbrengen.

Overig onderhoud naast Dumby Polish Gelakte Houten Vloeren 302

Dumby Polish voor gelakte vloeren is onderdeel van de vloerverzorging voor gelakte houten vloeren. Om uw gelakte vloer op korte en lange termijn in topconditie te houden adviseert Dumby u de volgende vloerverzorging:

1. Regelmatig stofzuigen of stofwissen Het regelmatig verwijderen van zand en los vuil is altijd de eerste stap. Stofzuigen of -wissen is niet alleen hygiënisch, maar het beschermt uw vloer ook. Zand en vuil werken namelijk net als schuurpapier.

2.Reinigen Voor de regelmatige reiniging kunt u vervolgens Dumby Reiniger voor gelakte vloeren gebruiken.

3. Intensief reinigen Voor de intensieve reiniging is er een speciale Dumby Intensiefreiniger gelakte houten vloeren 304 beschikbaar. U kunt de intensiefreiniger voor gelakte houten vloeren bijvoorbeeld gebruiken nadat u een feest heeft gehad, of eens in de zoveel tijd voor het verwijderen van oude onderhoudslagen. Voor het aanbrengen van Dumby intensiefreiniger voor gelakte houten vloeren adviseren wij u een DumbyDeilp 602 in combinatie met een Dumby Vloerwisser 601 te gebruiken. Simpelweg een dopje van de reiniger toevoegen aan het water, verdelen over de vloer, 5 minuten in laten trekken en dweilen maar. Tot slot nadweilen met schoon water.

4. Onderhouden Naast de regelmatige reiniging heeft uw gelakte vloer zo’n 2 tot 3 keer per jaar baat bij extra onderhoud. Hiervoor kunt u kiezen uit een Dumby Polish 3-2 of Dumby Finish 301 voor gelakte houten vloeren. Beide producten geven de laklaag nieuwe bescherming tegen beschadiging. Ook wordt uw vloer er slijtbestendig en antislip van. Is uw vloer gelakt met Dumby oplosmiddelvrije lak, dan gebruikt u Dumby Polish. Is uw vloer gelakt met Dumby oplosmiddelhoudende lak, dan gebruikt u Dumby Finish.

Artikelnummer:10000183
Fabrikant:Dumby
Kleur:Kleurloos
Ondergrond:ParketLak
Verbruik:40m2/L