Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Dumby Reiniger Gelakte Houten Vloeren 303

Dumby Reiniger Gelakte Houten Vloeren 303

Met Dumby Reiniger Gelakte Houten Vloeren verwijdert u de meeste vlekken snel en eenvoudig en lost u vuil en vet op. Het is geschikt voor regelmatig gebruik.

Tip: wilt u meer weten over het onderhoud van uw gelakte houten vloer, bekijk dan ook de brochure onderhoudsadvies voor gelakte vloeren van Dumby!

  • Op vooraad = dezelfde dag verzonden! 
  • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9,1
  • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
  • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

Dumby Reiniger Gelakte Houten Vloeren 303

Gebruiksaanwijzing Dumby Reiniger Gelakte Houten Vloeren 303

Voeg één kopje Dumby reiniger voor gelakte houten vloeren toe aan ongeveer 10 liter handwarm water. Reinig de vloer met een goed uitgewrongen Dumby Dweil in combinatie met een Dumby Vloerwisser 601. Dweil de vloer volgens na met een goed uitgewrongen schone Dumby dweil en schoon water. U lost vuil en vet ermee op en verwijdert eenvoudig de meeste vlekken, zonder dat u de laklaag aantast of een vettige laag achterlaat.

Onderhoud naast Dumby Reiniger Gelakte Houten Vloeren 303

Dumby Reiniger voor gelakte vloeren is onderdeel van de vloerverzorging voor gelakte houten vloeren. Om uw gelakte vloer op korte en lange termijn in topconditie te houden adviseert Dumby u de volgende vloerverzorging:

1. Regelmatig stofzuigen of stofwissen Het regelmatig verwijderen van zand en los vuil is altijd de eerste stap. Stofzuigen of -wissen is niet alleen hygiënisch, maar het beschermt uw vloer ook. Zand en vuil werken namelijk net als schuurpapier.

2.Reinigen Voor de regelmatige reiniging kunt u vervolgens Dumby Reiniger voor gelakte vloeren gebruiken.

3. Intensief reinigen Voor de intensieve reiniging is er een speciale Dumby Intensiefreiniger gelakte houten vloeren 304 beschikbaar. U kunt de intensiefreiniger voor gelakte houten vloeren bijvoorbeeld gebruiken nadat u een feest heeft gehad, of eens in de zoveel tijd voor het verwijderen van oude onderhoudslagen. Voor het aanbrengen van Dumby intensiefreiniger voor gelakte houten vloeren adviseren wij u een Dumby Dweil in combinatie met een Dumby Vloerwisser 601 te gebruiken. Simpelweg een dopje van de reiniger toevoegen aan het water, verdelen over de vloer, 5 minuten in laten trekken en dweilen maar. Tot slot nadweilen met schoon water.

4. Onderhouden Naast de regelmatige reiniging heeft uw gelakte vloer zo’n 2 tot 3 keer per jaar baat bij extra onderhoud. Hiervoor kunt u kiezen uit een Dumby Polish 3-2 of Dumby Finish 301 voor gelakte houten vloeren. Beide producten geven de laklaag nieuwe bescherming tegen beschadiging. Ook wordt uw vloer er slijtbestendig en antislip van. Is uw vloer gelakt met Dumby oplosmiddelvrije lak, dan gebruikt u Dumby Polish. Is uw vloer gelakt met Dumby oplosmiddelhoudende lak, dan gebruikt u Dumby Finish.

Artikelnummer:10000184
Fabrikant:Dumby
Kleur:Kleurloos