Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Ciranova Unico Mud 7373

Ciranova Unico Mud 7373

Ciranova Unico Mud 7373 is een 2 componenten, 1-laags olie van de nieuwste generatie die gebruik maakt van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen. Dankzij haar speciale technologie dient er maar één laag aangebracht te worden. De combinatie van de olie met de harder zorgt voor een snelle droging en uitstekende chemische bestendigheid. TIP: bestel hier de unico samplebox en bekijk alle kleuren aangebracht op eikenhout, thuis vanuit je luie stoel.

Scroll naar beneden voor gebruiksaanwijzing of open hem direct hier!

  • Op vooraad = dezelfde dag verzonden! 
  • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9,1
  • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
  • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

Ciranova Unico Mud 7373

Gebruiksaanwijzing Ciranova Unico Mud 7373

Voor gebruik goed schudden en oproeren. Meng de olie met de verharder (100/30) en laat het product een 10-tal minuten rusten. Men kan de Unico Mud inboenen met een beige of witte pad of aanbrengen met kwast, droogwrijfdoek of spons. Laat enkele minuten inwerken en verwijder de overtollige olie binnen de 15 minuten door deze in te poetsen met een witte pad of een doek tot het oppervlak niet meer kleeft. Het oppervlak moet daarna handdroog aanvoelen.

Reiniging en onderhoud naast Ciranova Unico Mud 7373

Voor regelmatig onderhoud raden we parketzeep wit of parketzeep kleurloos van Ciranova aan. Simpelweg een aantal dopjes toevoegen aan het water en dweilen maar! Voor periodiek onderhoud gebruikt men de onderhoudsolie van Ciranova. Bij zware vervuiling dient de vloer eerst gereinigd te worden met de intensiefreiniger van Ciranova. De Hardwaxolie is pas volledig uitgehard na +/- 2 weken, tijdens deze periode mag men de vloer niet met water of onderhouds- producten behandelen.

Tip: meer informatie over de unieke eigenschappen of toepassing van de Unico Mud van Ciranova vindt u terug in de handleiding op de pagina. Een overzicht van alle kleuren van Ciranova vindt u in de kleuren brochure.

Artikelnummer:101592
Fabrikant:Ciranova
Kleur:Grijs
Ondergrond:ParketOlie
Verbruik:50-60 m2 per liter