Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Woca Oliespons

Woca Oliespons

Met de Woca oliespons kunt u gemakkelijk Woca basisolie, voorbehandelingen en onderhoudsbehandelingen aanbrengen.

Scroll naar beneden voor gebruiksaanwijzing!

  • Op vooraad = dezelfde dag verzonden! 
  • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9,1
  • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
  • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

Woca Oliespons

Met de Woca oliespons kunt u gemakkelijk Woca basisolie, voorbehandelingen en onderhoudsbehandelingen aanbrengen.

Gebruiksaanwijzing Woca Oliespons

Stap 1. Benodigdheden:

1. Woca intensiefreiniger
2. Vileda Swepmop
3. Emmer
4. Padhouder met steel aansluiting of de Padhouder met handgreep
5. Oliespons
6. Woca sproei kop
7. Droogwrijfdoek
8. Indien machinaal aanbrengen: Witte Pad en Éenschijfs- boenmachine

Stap 2A. Handmatig aanbrengen Woca Onderhoudsolie Naturel Schud of roer de onderhoudsolie goed voor gebruik! Plaats de Woca sproei kop op de flacon en vernevel met de spraykop de onderhoudsolie op de vloer. Masseer de onderhoudsolie met de oliespons en Padhouder met handgreep in het hout. Hierna de vloer volledig droog wrijven met droogwrijfdoek. Laat de vloer drogen. Na 4 uur is de vloer weer normaal beloopbaar.

Stap 2B. Machinaal aanbrengen Woca Onderhoudsolie Naturel Schud of roer de onderhoudsolie goed voor gebruik! Als de vloer goed droog en schoon is, WOCA Onderhoudsolie met een sproeiflacon vernevelen over de vloer. Masseer de olie hierna onmiddellijk in met een Witte Pad en Éenschijfs- boenmachine. Na het inwrijven de pad omkeren en hier een droogwrijfdoek onder plaatsen. Wrijf de vloer nu volledig droog. Na 4 uur is de vloer weer normaal beloopbaar.

Overige reiniging en onderhoud 

Voor de regelmatige reiniging kunt u Woca Natuurzeep gebruiken. Een goed gezeepte vloer heeft over het algemeen weinig onderhoud nodig, dus het is belangrijk om dit goed bij te houden! Ziet de vloer er na verloop van tijd op sommige plekken 'schraal' uit, of is de vloer toch moeilijker schoon te krijgen? Geef de vloer dan een opknapbeurt met Woca Onderhoudsolie. Bij een goed onderhouden vloer is een volledige opknapbeurt hooguit één keer per jaar nodig. Voor tafelbladen is de Woca Onderhoudsgel ideaal. Voorafgaand aan een nieuwe onderhoudsbehandeling met olie of pasta dient de vloer gereinigd te worden met Woca intensiefreiniger. Woca Superontvlekker kunt u gebruiken voor het verwijderen van donkere vochtvlekken zoals koffie of rode wijn. Woca Easy Neutralizer gebruikt u voor vlekken die ontstaan zijn door vocht, urine of braaksel van de hond.

Artikelnummer:100067
Fabrikant:Woca
Kleur:Kleurloos
Afmetingen:22.5 x 9.5 cm