Navigatie
 • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
 • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Woca Sproeikop los

Woca Sproeikop los

De Woca Sproeikop los is ideaal voor het gelijkmatig vernevelen van Woca vloeroliën. U krijgt er een opzetstuk bij zodat de sproeikop op élke olieflacon past.

 • Past op alle Woca olie producten
 • Ook bijpassende Woca Olie Sproeifles beschikbaar
 • Voor een egale verdeling van olie

Scroll naar beneden voor gebruiksaanwijzing!

 • Op vooraad = dezelfde dag verzonden! 
 • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9,1
 • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
 • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

Woca Sproeikop los

De Woca Sproeikop los is ideaal voor het gelijkmatig vernevelen van Woca vloeroliën. U krijgt er een opzetstuk bij zodat de sproeikop op élke olieflacon past.

Over Wocasproeikop los

Deze wocasproekop los wordt geleverd met een opzetstuk zodat deze op élke olieflacon past. Hierdoor is deze kop ideaal voor het gelijkmatig vernevelen van diverse vloeroliën. Ook kan deze handig zijn in gebruik wanneer u uw vloer intensief wilt reinigen om zo de reiniger gelijkmatig aan te brengen.

Stappenplan Woca Onderhoudsolie aanbrengen met Woca Sproeikop los

1. Woca intensiefreiniger
2. Padhouder met steel aansluiting of de Padhouder met handgreep
3. Witte pad
4. Woca Sproeikop
5. Droogwrijfdoek
6. Indien machinaal aanbrengen: Witte Pad en Éenschijfs- boenmachine

Gebruiksaanwijzing Woca Onderhoudsolie

Stap 1 Intensief Reinigen Reinig de vloer met Woca intensiefreiniger
- Vul één emmer met 5 liter warm water
- Vul een andere emmer met 5 liter warm water en 125 ml Woca intensiefreiniger
- Gebruik een Padhouder met steel aansluiting of de Padhouder met handgreep in combinatie met de Witte pad en boen de intensiefreiniger goed vochtig (niet kletsnat!!) in het hout. Spoel de pad af en toe uit in het schone water.
- Laat de Intensiefreiniger ongeveer 10 tot 15 minuten inwerken. Haal ondertussen schoon spoelwater.
- Neem met een uitgewrongen Swepmop het losgeweekte vuil op. Spoel de swepmop regelmatig uit in het spoelwater. Als de vloer schoon is, volledig laten drogen (minimaal vier uur bij kamertemperatuur).

Stap 2A. Handmatig aanbrengen Woca Onderhoudsolie Naturel Schud of roer de onderhoudsolie goed voor gebruik! Plaats de Woca sproei kop op de flacon en vernevel met de Woca Sproeikop de onderhoudsolie op de vloer. Masseer de onderhoudsolie met een schone en droge witte pad en padhouder in het hout. Hierna de vloer volledig droog wrijven met Droogwrijfdoek. Laat de vloer drogen. Na 4 uur is de vloer weer normaal beloopbaar.

Stap 2B. Machinaal aanbrengen Woca Onderhoudsolie Naturel Schud of roer de onderhoudsolie goed voor gebruik! Als de vloer goed droog en schoon is, WOCA Onderhoudsolie met Woca Sproeikop vernevelen over de vloer. Masseer de olie hierna onmiddellijk in met een Witte Pad en Éenschijfs- boenmachine. Na het inwrijven de pad omkeren en hier een Droogwrijfdoek onder plaatsen. Wrijf de vloer nu volledig droog. Na 4 uur is de vloer weer normaal beloopbaar.

Reiniging en onderhoud naast Woca onderhoudsolie

Voor de regelmatige reiniging kunt u Woca Natuurzeep gebruiken. Een goed gezeepte vloer heeft over het algemeen weinig onderhoud nodig, dus het is belangrijk om dit goed bij te houden! Ziet de vloer er na verloop van tijd op sommige plekken 'schraal' uit, of is de vloer toch moeilijker schoon te krijgen? Geef de vloer dan een opknapbeurt met Woca Onderhoudsolie. Bij een goed onderhouden vloer is een volledige opknapbeurt hooguit één keer per jaar nodig. Voor tafelbladen is de Woca Onderhoudsgel Naturel ideaal. Voorafgaand aan een nieuwe onderhoudsbehandeling met olie of pasta dient de vloer gereinigd te worden met Woca intensiefreiniger. Woca Superontvlekker kunt u gebruiken voor het verwijderen van donkere vochtvlekken zoals koffie of rode wijn. Woca Easy Neutralizer gebruikt u voor vlekken die ontstaan zijn door vocht, urine of braaksel van de hond.

Artikelnummer:100057
Fabrikant:Woca
Kleur:Kleurloos