Navigatie
 • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
 • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Woca Masterolie Wit

Woca Masterolie Wit

Woca Masterolie Wit wordt gebruikt als basisbehandeling van alle nieuwe onbehandelde houtsoorten en is verkrijgbaar in Wit en Naturel. Twijfelt u over de kleur? Bestel dan eerst een proefzakje.

 • Verbruik 8-10 m2 per liter
 • Gebruiksklaar en makkelijk aan te brengen
 • Geschikt voor alle houtsoorten

Scroll naar beneden voor gebruiksaanwijzing!

 • Op vooraad = dezelfde dag verzonden! 
 • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9,1
 • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
 • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

Woca Masterolie Wit

Woca Masterolie Wit kunt u gebruiken als basisbehandeling voor onbehandeld en geschuurde houtsoorten. Woca Masterolie kunt u met de hand of met de boenmachine makkelijk aanbrengen. Woca Masterolie Wit kleurt het hout en de structuur mooi op en beschermt tegen vuil en vlekken. 7 dagen nadat de olie is aangebracht dient u de vloer te behandelen met een woca natuurzeep, dit zorgt ervoor dat vloer nog beter beschermt wordt. Daarna kan de vloer onderhouden worden met Woca onderhoudsolie wit. Met 1 liter Woca masterolie wit kunt u ongeveer 8 – 10 m2 behandelen. Reinig nieuw onbehandelde vloeren en geschuurde vloer eerst met Woca intensiefreiniger, voordat u de Woca masterolie aanbrengt.

Benodigdheden Woca Masterolie Wit

Klik erop om naar het betreffende product te gaan:
1. Woca intensiefreiniger
2. Vileda Swepmop
3. Emmer
4. Padhouder met steel aansluiting of de Padhouder met handgreep
5. Oliespons
6. Droogwrijfdoek
7. Indien machinaal aanbrengen: Éenschijfs- boenmachine met Witte pad of Beige pad (wit voor meer glans)

Masterolie aanbrengen Woca Masterolie Wit

1. Wis de vloer in de lengterichting van het hout met Woca intensiefreiniger (125 ml op 5 liter). Gebruik voor het reinigen van het hout een goed uitgewrongen wringmop (woca vileda swepmop). De laat de vloer goed drogen. Voordat de Woca Masterolie wordt aangebracht dient de vloer volkomen droog en vrij van vuil en vet zijn. De vochtigheidsgraad van het hout mag maximaal 12% zijn. De olie moet worden aangebracht bij een tempratuur van minstens 18 graden.

2. Schud de flacon Woca masterolie wit goed en giet het in een plastic emmer. Maak voldoende aan om het oppervlakte te behandelen om kleurverschillen te voorkomen. Roer de masterolie tijdens het gebruik goed door. Breng de Masterolie gelijkmatig aan met de Woca oliespons op een oppervlak van ongeveer 3 tot 6 m2. Laat de vloer ongeveer 15 minuten de olie opnemen. Als er droge plekken verschijnen, dient er meer olie te worden aangebracht op die plekken.

3. Poets vervolgens met de hand of met een éénschijfsmachine tot het oppervlak verzadigd oogt. De vloer mag er niet nat uit zien en na het inwrijven mag er geen overtollige olie achterblijven. Poets het oppervlak daarom altijd droog met katoenen doeken.

4. Werk stapsgewijs verder tot de volledige vloer afwerkt is. Nawrijven met een nieuwe beige of witte pads wordt aangeraden. De vloer moet daarna worden opgewreven met 1 deciliter masterolie per 15 m2 voor een optimale verzadiging. Doe dit wel binnen 24 uur. De olie moet zorgvuldig in het hout gewreven worden, verwijder eventueel overtollige olie van het oppervlak. Hoe meer u de olie inwrijft, hoe beter het resultaat. Na 24 uur kan de vloer voorzichtig belopen worden op sokken. De optimale bescherming ontstaat pas na enkele zeepbeurten. De eerste zeepbeurt mag naar minimaal 7 dagen worden toegepast. In deze 7 dagen mag de vloer niet in aanraking komen met water.

Reiniging en onderhoud naast Masterolie Wit

Voor de regelmatige reiniging kunt u Woca Natuurzeep Wit/ gebruiken. Een goed gezeepte vloer heeft over het algemeen weinig onderhoud nodig, dus het is belangrijk om dit goed bij te houden! Ziet de vloer er na verloop van tijd op sommige plekken 'schraal' uit, of is de vloer toch moeilijker schoon te krijgen? Geef de vloer dan een opknapbeurt met Woca Onderhoudsolie.

Bij een goed onderhouden vloer is een volledige opknapbeurt hooguit één keer per jaar nodig. Voor tafelbladen is de Woca Onderhoudsgel Wit ideaal. Voorafgaand aan een nieuwe onderhoudsbehandeling met olie of gel dient de vloer gereinigd te worden met Woca intensiefreiniger.

Woca Superontvlekker kunt u gebruiken voor het verwijderen van donkere vochtvlekken zoals koffie of rode wijn.

Woca Easy Neutralizer gebruikt u voor vlekken die ontstaan zijn door vocht, urine of braaksel van de hond.

Zie YouTube video

Documenten< /h4>

Handleiding

Veiligheidsinformatieblad

Artikelnummer:101094
Fabrikant:Woca
Kleur:Wit
Ondergrond:ParketOlie
Verbruik:8-12 m2/l