Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Onderhoudsset Laminaat Dumby

Onderhoudsset Laminaat Dumby

Dumby Onderhoudsset Laminaat zorgt ervoor dat u alle producten in huis heeft voor het onderhoud van uw laminaatvloer. Deze Dumby Onderhoudsset bevat de volgende producten:

  • Op vooraad = dezelfde dag verzonden! 
  • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9,1
  • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
  • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

Onderhoudsset Laminaat Dumby

Reiniging en onderhouden Laminaat vloeren

Het Dumby Onderhoudsset Laminaat bevat alle producten voor het onderhoud van uw laminaat. Laminaatvloeren beschikken over een speciale toplaag die een hoge weerstand tegen krassen biedt. Laminaat is daarom een vloer waar u nauwelijks omkijken naar heeft. Dit neemt niet weg dat ook laminaatvloeren verzorging nodig hebben. Om uw laminaat op korte en lange termijn in topconditie te houden adviseert Dumby u de volgende vloerverzorging:

Regelmatig stofzuigen of stofwissen Het regelmatig verwijderen van zand en los vuil is altijd de eerste stap. Stofzuigen of -wissen is niet alleen hygiënisch, maar het beschermt uw vloer ook. Zand en vuil werken namelijk net als schuurpapier.

Plaatselijk reinigen Dagelijks plaatselijk schoonmaken doet u met Dumby Vlekkenverwijderaar voor laminaatvloeren. Dumby vlekkenverwijderaar gebruikt u voor het snel en eenvoudig verwijderen van vuil en vlekken. Verwijdert o.a. koffievlekken en schoenstrepen en is fris geparfumeerd. U brengt de vlekkenverwijderaar onverdund direct aan op de vervuilde vlekken. U laat de verwijderaar vervolgens even inwerken en wrijft de vlekken vervolgens schoon met een Pluisvrije Doek.

Regelmatig reinigen Speciaal voor de regelmatige of wekelijkse reiniging is er Dumby Reiniger voor laminaatvloeren opgenomen in de Dumby onderhoudsset laminaat. U lost vuil en vet ermee op en verwijdert eenvoudig de meeste vlekken. Reinigt uw vloer eenvoudig, is sneldrogend en laat bij de juiste dosering geen strepen na. Het geeft de vloer een antistatische werking en een aangename geur. Geschikt voor regelmatig gebruik. Voor het aanbrengen van Dumby reiniger voor laminaatvloeren adviseren wij u een Dumby Dweil in combinatie met een Dumby Vloerwisser te gebruiken.Voeg 50 cl Dumby reiniger voor laminaatvloeren toe aan ongeveer 10 liter handwarm water en gebruik bij sterke vervuiling iets meer. Reinig de vloer met een goed uitgewrongen Dumby reinigingsmop.

Intensief reinigen Voor het reinigen van hardnekkig vuil en vlekken en het ontvetten van uw laminaatvloer is er Intensiefreiniger voor laminaatvloeren van Dumby. Voor het aanbrengen van Dumby intensiefreiniger adviseren wij u een Dumby Dweil in combinatie met een Dumby Vloerwisser te gebruiken. Voeg één kopje (100 cl) intensiefreiniger voor laminaatvloeren toe aan ongeveer 10 liter handwarm water. Reinig de vloer met een goed uitgewrongen Dumby dweil. Dweil de vloer vervolgens na met een goed uitgewrongen Dumby dweil en schoon water.

Tip: wilt u meer weten over het onderhoud van uw laminaat, bekijk dan ook de brochure onderhoudsadvies voor laminaat van Dumby!

Artikelnummer:10000179
Fabrikant:Dumby
Kleur:Kleurloos
Ondergrond:Laminaat