Navigatie
 • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
 • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Dumby Laminaat Intensiefreiniger 402

Dumby Laminaat Intensiefreiniger 402

Dumby intensiefreiniger voor laminaatvloeren is een hoog geconcentreerd intensief reinigingsmiddel voor laminaatvloeren, voor de incidentele reiniging. Sterk ontvettend, verwijdert hardnekkig vuil en vlekken. Ideaal voor na een feestje!

 • Direct klaar voor gebruik
 • Voor de intensieve reiniging, bijvoorbeeld na een feestje
 • Makkelijk te verwerken met de Dumby Dweil
Tip: er is ook een complete Onderhoudsset Laminaat beschikbaar waarin u alles bij de hand heeft voor het onderhoud van uw laminaat
 • Op vooraad = dezelfde dag verzonden! 
 • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9,1
 • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
 • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

Dumby Laminaat Intensiefreiniger 402


Gebruiksaanwijzing Dumby Laminaat Intensiefreiniger 402

Dumby Laminaat Intensiefreiniger 402 is geschikt oor het reinigen van hardnekkig vuil en vlekken en het ontvetten van uw laminaatvloer. Voor het aanbrengen van Dumby intensiefreiniger adviseren wij u een Dumby Dweil in combinatie met een Dumby Vloerwisser 601 te gebruiken. Voeg één kopje (100 cl) intensiefreiniger voor laminaatvloeren toe aan ongeveer 10 liter handwarm water. Reinig de vloer met een goed uitgewrongen Dumby Dweil. Dweil de vloer vervolgens na met een goed uitgewrongen Dumby Dweil en schoon water.

Overig onderhoud naast Dumby Laminaat Intensiefreiniger 402

De Dumby Laminaat Intensiefreiniger is onderdeel van het Dumby Onderhoudsplan voor laminaat. Laminaatvloeren beschikken over een speciale toplaag die een hoge weerstand tegen krassen biedt. Laminaat is daarom een vloer waar u nauwelijks omkijken naar heeft. Dit neemt niet weg dat ook laminaatvloeren verzorging nodig hebben. Om uw laminaat op korte en lange termijn in topconditie te houden adviseert Dumby u de volgende vloerverzorging:

1. Regelmatig stofzuigen of stofwissen Het regelmatig verwijderen van zand en los vuil is altijd de eerste stap. Stofzuigen of -wissen is niet alleen hygiënisch, maar het beschermt uw vloer ook. Zand en vuil werken namelijk net als schuurpapier.

2. Plaatselijk reinigen Dagelijks plaatselijk schoonmaken doet u met Dumby Vlekkenverwijderaar 403 voor laminaatvloeren. Dumby vlekkenverwijderaar gebruikt u voor het snel en eenvoudig verwijderen van vuil en vlekken. Verwijdert o.a. koffievlekken en schoenstrepen en is fris geparfumeerd. U brengt de vlekkenverwijderaar onverdund direct aan op de vervuilde vlekken. U laat de verwijderaar vervolgens even inwerken en wrijft de vlekken vervolgens schoon met een Pluisvrije Doeken 605.

3. Regelmatig reinigen Speciaal voor de regelmatige of wekelijkse reiniging is er Dumby Reiniger voor laminaatvloeren 401. U lost vuil en vet ermee op en verwijdert eenvoudig de meeste vlekken. Reinigt uw vloer eenvoudig, is sneldrogend en laat bij de juiste dosering geen strepen na. Het geeft de vloer een antistatische werking en een aangename geur. Geschikt voor regelmatig gebruik. Voor het aanbrengen van Dumby reiniger voor laminaatvloeren adviseren wij u een Dumby Dweil in combinatie met een Dumby Vloerwisser 601 te gebruiken.Voeg 50 cl Dumby reiniger voor laminaatvloeren toe aan ongeveer 10 liter handwarm water en gebruik bij sterke vervuiling iets meer. Reinig de vloer met een goed uitgewrongen Dumby Dweil.

4. Intensief reinigen Voor het reinigen van hardnekkig vuil en vlekken en het ontvetten van uw laminaatvloer is Dumby Laminaat Intensiefreiniger 402 ook ideaal. Zie hierboven voor de gebruiksaanwijzing.

Tip: er is ook een complete Onderhoudsset Laminaat beschikbaar waarin u alles bij de hand heeft voor het onderhoud van uw laminaat. Wilt u meer weten over het onderhoud van uw laminaat, bekijk dan ook de brochure onderhoudsadvies voor laminaat van Dumby!

Artikelnummer:10000177
Fabrikant:Dumby
Kleur:Kleurloos
Ondergrond:Laminaat