Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Hout ontgrijzen. Hoe ontgrijs ik mijn buiten hout?

 

 

Weg met vergrijzing

Hout ontgrijzen. De meeste mensen zijn het er wel over eens dat buitenhout een prachtige uitstraling geeft in je tuin of op je terras. Echter brengt dit ook een stukje onderhoud met zich mee. Hout wat buiten ligt zal altijd vergrijzen onder invloed van licht en water. Hier kun je bewust voor kiezen, maar wat doe je nu als je die vergrijzing juist wil verwijderen?

Gelukkig zijn er diverse middelen voor het ontgrijzen van hout waar we zeer goede ervaringen mee hebben; de zogenaamde houtontgrijzers. Er zijn houtontgrijzers van diverse merken op de markt (FloorserviceBlue DolphinWoca), maar wij hebben de beste ervaringen met de Osmo Powergel.

Osmo Powergel

De Osmo Power Gel houtontgrijzer is een biologisch afbreekbare speciaalreiniger die uw hout tot in de vezels ontgrijsd. Hiermee kunt u snel en gemakkelijk uw terrasvloeren en gevelbekleding opfrissen en reinigen van vergrijsd hout.

Gebruiksaanwijzing

Breng de Powergel aan met een terrasborstel in de richting van de nerf. Laat de Osmo Power Gel 15 minuten intrekken en verwijder het daarna met een borstel en veel water. Na de behandeling komt het natuurlijke karakter van het niet verweerde hout terug. Bekijk ook het filmpje hieronder voor meer info!

 

Hout ontgrijzen. Hoe ontgrijs ik mijn buitenhout?

Tip: wilt u persoonlijk advies? Neem contact op via 013 207 0001 of stuur een email naar [email protected]