Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Dumby Intensiefreiniger Geoliede Houten Vloeren 107

Dumby Intensiefreiniger Geoliede Houten Vloeren 107

Met Dumby Intensiefreiniger Geoliede Houten Vloeren verwijdert u intensief het hardnekkigste vuil. We adviseren u dit twee keer per jaar te doen. Na het intensief reinigen van uw geoliede houten vloer brengt u altijd een nieuwe laag Dumby onderhoudsolie aan.

Tip: wilt u meer weten over het onderhoud van uw wit geoliede houten vloer, bekijk dan ook de brochure onderhoudsadvies voor geoliede vloeren van Dumby!

  • Op vooraad = dezelfde dag verzonden! 
  • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9,1
  • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
  • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

Dumby Intensiefreiniger Geoliede Houten Vloeren 107

Gebruiksaanwijzing Dumby Intensiefreiniger 107

Doormiddel van de Dumby intensiefreiniger 107 kunt u hardnekking vuil van uw houten vloer verwijderen. We raden het u aan dit een tot tweemaal per jaar te doen. U gebruikt de intensiefreiniger als volgt: U vult twee emmers van 10 liter met handwarm water en voegt aan één van de emmers een kwart tot een halve liter intensiefreiniger voor geoliede houten vloeren toe. Roer deze goed door en reinig de vloer met een Dumby Dweil in combinatie met een Dumby Vloerwisser 601. Spoel deze geregeld in de emmer met alleen water. 10 minuten erna dweilt u de vloer met de goed uitgewrongen Dumby reinigingsmop en schoon water. Na het intensief reinigen van uw geoliede houten vloer brengt u altijd een nieuwe laag Dumby onderhoudsolie aan.

Overig onderhoud van u geoliede houtenvloer naast Dumby Intensiefreiniger 107

De Dumby Intensiefreiniger 107 is onderdeel van het Dumby Onderhoudsplan voor geoliede vloeren. Om uw geoliede vloer op korte en lange termijn in topconditie te houden adviseert Dumby u de volgende vloerverzorging:

1. Regelmatig stofzuigen of stofwissen Het regelmatig verwijderen van zand en los vuil is altijd de eerste stap. Stofzuigen of -wissen is niet alleen hygiënisch, maar het beschermt uw vloer ook. Zand en vuil werken namelijk net als schuurpapier.

2. Regelmatige Reinigen Voor de regelmatige reiniging kunt u Dumby Zeep Wit 105 of Dumby Zeep Naturel 103 gebruiken. U lost vuil en vet ermee op, verwijdert eenvoudig de meeste vlekken en brengt een beschermende laag aan.

3. Intensief Reinigen: Voor de intensieve reiniging is er een speciale Dumby Intensiefreiniger 107 voor geoliede vloeren beschikbaar. Met intensiefreiniger voor geoliede houten vloeren reinigt u de vloer 1 of 2 keer per jaar extra grondig. Na elke behandeling met intensiefreiniger dient u een nieuwe laag onderhoudsolie aan te brengen. Voor het aanbrengen van Dumby intensiefreiniger voor geoliede houten vloeren adviseren wij u een Dumby Dweil in combinatie met een Dumby Vloerwisser 601 te gebruiken. 24 uur nadat u de vloer heeft behandeld met intensiefreiniger voor geoliede houten vloeren, brengt u Dumby onderhoudsolie Dumby Onderhoudsolie Wit 102 of Dumby Onderhoudsolie Naturel 101 aan. Het aanbrengen van een nieuwe laag onderhoudsolie gaat het beste met een Pluisvrije Doeken 605 (5 stuks). U masseert de olie licht in en verbruikt ongeveer 1 liter voor 50 m2. Poets tot u een matglanzend effect krijgt. Overtollige olie verwijdert u. Bij 18 graden Celsius kunt u de vloer na 4 tot 5 uur weer betreden. Na 24 uur is de onderhoudsolie volledig uitgehard.

Artikelnummer:100415
Fabrikant:Dumby
Kleur:Kleurloos
Ondergrond:ParketOlie