Navigatie
 • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
 • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Woca Outdoor Wood Primer

Woca Outdoor Wood Primer

Woca Outdoor Wood Primer wordt gebruikt op onbehandeld naaldhout, als impregnering tegen aanslag. Het is ook geschikt voor eiken en "oud" geimpregneerd hout. Nieuw geïmpregneerd hout kan direct met een van de Woca Exterior Olie's worden behandeld.

 • Eenvoudig in gebruik
 • Voorkomt aanslag op uw buitenhout
 • Ideale voorbehandeling voorafgaand aan een van de Woca Exterior Olie's
 • Op vooraad = dezelfde dag verzonden! 
 • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9,1
 • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
 • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

Woca Outdoor Wood Primer

Woca Outdoor Wood Primer op waterbasis wordt gebruikt voor de voorbehandeling van hout. De primer is een product op waterbasis voor de voorbehandeling van hout buiten zoals gevelbekleding, ramen, omheiningen, etc. Het verbetert zowel de hechting als de duurzaamheid. Het product wordt toegepast op onbehandeld, niet-geïmpregneerd naaldhout zoals dennen, grenen, lariks en vuren, maar ook op eiken en “oud” geimpregneerd hout (red ceder hoeft geen voorbehandeling). Nieuw geïmpregneerd en hardhout worden direct met de Woca buitenoliën behandeld.

Gebruiksaanwijzing Woca Outdoor Wood Primer

1. Alleen bij droog weer en een temperatuur boven 15˚C behandelen. Direct zonlicht en hitte vermijden. De maximale houtvochtigheid bij behandeling met Outdoor Wood Primer mag niet hoger zijn dan 17%.

2. Het hout moet schoon en volledig droog zijn. Nieuw hout na de montage zo snel mogelijk met de primer behandelen. Bij verouderd hout, de eventuele resten van vroegere beschermingslagen verwijderen. Hierna reinigen met Woca Exterior Cleaner en minstens 24 uur laten drogen. Het hout moet volledig droog zijn voordat verdere behandelingen worden uitgevoerd.

3. Breng de primer aan met een Kwast of Roller. Begin bij de uiteinden van het hout – werk van onder naar boven. Behandel telkens over de gehele lengte om overlappingen te voorkomen.

4. Laat het hout 24 uur drogen. U kunt vervolgens het hout behandelen met een van de Woca Exterior Olie's. Breng de olie aan met een Kwast of Applicator, zorg voor een dunne en egale laag op het hout. Herhaal de behandeling als het hout niet verzadigd lijkt na de eerste behandeling. Laat de olie gedurende max. 5 minuten indringen in het hout. Nadien de overtollige olie droogwrijven met Katoenen doeken. Verpakking: 2,5 l Verbruik: 8-10 m2/liter

Reiniging en onderhoud naast Woca Outdoor Wood Primer

Vervuilde oppervlakken kunnen licht gereinigd worden met een Borstel met steel en Woca Exterior Cleaner. Vergrijst buitenhout kan gereinigd worden met Woca Houtontgrijzer Spray.

Tip: voor meer informatie over Woca Outdoor Wood Primer verwijzen wij u graag door naar de handleiding op de pagina

Artikelnummer:100319
Fabrikant:Woca
Kleur:Naturel
Ondergrond:ParketLak
Verbruik:8-10 m2/ltr