Navigatie
 • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
 • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Wielschaaltjes transparant

Wielschaaltjes transparant

De ronde transparante wielschaaltjes worden gebruikt om onder de wieltjes van piano's en bureaustoelen en objecten te zetten, zodat kleine deukjes en krassen op de vloer voorkomen worden. 

 • Per stuk geleverd
 • Voorkomt deuken in uw vloer van zware objecten
 • Voor onder uw piano 
 • Op vooraad = dezelfde dag verzonden! 
 • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9,1
 • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
 • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

Wielschaaltjes transparant

De ronde transparante wielschaaltjes worden gebruikt om onder de wieltjes van piano's en bureaustoelen en objecten te zetten, zodat kleine deukjes en krassen op de vloer voorkomen worden. 

 • Per stuk geleverd
 • Voorkomt deuken in uw vloer van zware objecten
 • Voor onder uw piano 

Overig verkrijgbare vloerbescherming accessoires

 1. ScratchNoMore
  ScratchnoMore ontwikkelt en produceert hoogwaardige vloerbeschermingsproducten die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten en andere meubelen voorkomen. Wat de producten uniek maakt is het hoogwaardige tapijt, wat vele malen duurzamer is dan vilt. We weten uit ervaring dat de producten van ScratchNoMore minimaal 2 jaar meegaan, dat is 6 tot 8 keer langer dan vilt.
  Bekijk assortiment ScratchNoMore

 2. Viltglijders met schroef; voor houten meubels
  Deze viltglijders hebben een dikke viltcilinder die permanent ingesloten is, dusdanig dat het vilt er onmogelijk uit kan. Diep in het centrum van de meubelglijder bevindt zich een 16 mm. lange zelftappende schroef. Meubelglijders worden geleverd in de diametermaten 20, 24 en 28 mm, die in kunststof, metaal en hout te bevestigen zijn.
  Bekijk Viltglijders

 3. Silent Socks
  Grappige vloerbeschermers met een creatieve touch. Ze bestaan uit een rubberen bal omgeven door een buitensok van vilt, welke je zo om de stalen stoelpoot schuift. Silent Socks original zijn geschikt voor gladde vloeren, zoals pvc of glad gelakt parket.
  Bekijk Silent Socks

 4. Dumby Gluefelt; zelfklevende viltglijders door bevochtiging van de lijm
  Met de Gluefelt Viltglijder laat je vilt nooit meer los! De lijmlaag van deze plakvilt is extreem sterk en laat zelfs onder zware belasting niet los. Simpelweg nat maken, even wachten en plakken maar. Verkrijgbaar in 20mm, 25mm en 30mm.
  Bekijk Dumby Gluefelt

 5. Teflon Viltglijder voor tapijt en mat gelakte vloeren
  Teflon Viltglijder voor tapijt en mat gelakte vloeren vormt een ideale bescherming voor uw meubels tegen slijtage of krassen op uw tapijt of mat gelakte houten vloer. Verkrijgbaar in 20mm, 25mm en 30mm.
  Bekijk Teflon Viltglijders 

 6. Oliefris Viltstrook
  et behulp van deze Viltstrook zelfklevend voorkomt u beschadigingen op vloeren. De strook van 30x15x0.3cm is eenvoudig op maat te knippen en beschermt uw vloer tegen beschadigingen van meubels. Verkrijgbaar in bruin en ecru.
  Bekijk Oliefris Viltstrook

 7. Dumby Viltstrook
  Zelfklevend Met de Viltstrook zelfklevend voorkomt u krassen en beschadigingen op vloeren, eenvoudig op maat te knippen! 100cm x 5cm x 0,5cm dik.
  Bekijk Dumby Viltstrook

 8. Dumby Viltglijders
  De Dumby Viltglijders zijn ideaal voor het beschermen van uw harde vloer. Met behulp van de zelfklevende lijmlaag zijn de eenvoudig te monteren onder de poten van uw meubels. Te verkrijgen in 2 maten; 22mm en 28 mm.
  Bekijk Dumby Viltglijders

 9. Wielschaaltjes
  De ronde transparante wielschaaltjes worden gebruikt om onder de wieltjes van piano's en bureaustoelen en objecten te zetten, zodat kleine deukjes en krassen op de vloer voorkomen worden. Worden per stuk geleverd en zijn verkrijgbaar in 30mm, 50mm en 60mm.
  Bekijk wielschaaltjes
Artikelnummer:101032
Fabrikant:AVP-Line
Afmetingen:Diameter 30mm - 50mm - 60mm