Navigatie
  • Nu ook plinten en profielen bij Allesvoorparket! 
  • 4500+ klanten beoordelen ons met een 9,1
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg

Silent Socks: muisstille vloerbescherming

Silent Socks zijn grappige vloerbeschermers met een creatieve touch. Ze bestaan uit een rubberen bal omgeven door een buitensok van vilt, welke je zo om de stalen stoelpoot schuift. Silent Socks original zijn geschikt voor harde vloeren, zoals pvc of glad gelakt parket. Wat zijn de voordelen?

1. Veel stiller: Silent Socks zijn akoestische sokken die het geluid in een kamer tot 18 dB verminderen in vergelijking met alternatieve vloerbescherming. Een vermindering van slechts 8-10 dB wordt ervaren als een halvering van het geluidsniveau.

2. Lichter en minder slijtage: met Silent Socks glijdt de stoel gemakkelijk, wat betekent dat u geen schrammen hoort, vloer krassen en zware liften. Bovendien dempt Silent Socks het geluid van ‘botsingen’ tussen bijvoorbeeld stoel en tafel.

3. Geteste kwaliteit die bestand is tegen zware handelingen: Silent Socks zijn in Zweden getest, zowel door het SP Technical Research Institute als in het geluidlaboratorium van Akustikverkstan, specialist in lawaaionderdrukking.

4. Twee maten: ze zijn er in twee maten die geschikt zijn voor stalen buisstoelpoten Ø 16-22 mm en Ø 20-27 mm. Beide maten passen op stalen buispoten.

5. Wasbaar: ze kunnen in de wasmachine worden gewassen en worden gecentrifugeerd (wolprogramma 30-40 °).

6. Eenvoudige montage: geen gereedschap vereist, en de originele pads hoeven niet worden verwijderd bij het monteren van Silent Socks.

 
silent sockssilent socks