Navigatie
 • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
 • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Rubio Monocoat Exterior Sunprimer Look Ipé

Rubio Monocoat Exterior Sunprimer Look Ipé

Rubio Monocoat Exterior Sunprimer Look Ipé is een watergebaseerde primer met UV-remmende werking die optioneel kan worden aangebracht als voorbehandeling bij een afwerking met RMC Hybrid Wood Protector. RMC Sunprimer HWP - die steeds wordt aangebracht in dezelfde kleur als de RMC Hybrid Wood Protector - garandeert een diepe penetratie van de kleurpigmenten dankzij nanotechnologie en creëert op die manier een intensere kleur.

Scroll naar beneden voor uitgebreide gebruiksaanwijzing!

 • Op vooraad = dezelfde dag verzonden! 
 • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9,1
 • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
 • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

Rubio Monocoat Exterior Sunprimer Look Ipé

Rubio Monocoat Exterior Sunprimer Look Ipé is een watergebaseerde primer met UV-remmende werking die optioneel kan worden aangebracht als voorbehandeling bij een afwerking met RMC Hybrid Wood Protector. RMC Sunprimer HWP - die steeds wordt aangebracht in dezelfde kleur als de RMC Hybrid Wood Protector - garandeert een diepe penetratie van de kleurpigmenten dankzij nanotechnologie en creëert op die manier een intensere kleur.

Scroll naar beneden voor uitgebreide gebruiksaanwijzing!

Gebruiksaanwijzing Rubio Monocoat Exterior Sunprimer Look Ipé

 1. Uitsluitend aan te brengen op ruw en onbehandeld hout. In het geval van een eerdere behandeling moet die volledig verwijderd worden. Maak het oppervlak altijd eerst schoon met Exterior Wood Cleaner.
 2. Roer Rubio Monocoat Exterior Sunprimer Look Ipé goed op. Breng een kleine hoeveelheid Sunprimer uniform aan met een roller, vloerborstel of doek. Werk in zones van 5 - 10 m². Neem de overtollige primer op met behulp van droogwrijfdoeken
 3. Laat gedurende 24 uur drogen (het oppervlak moet droog aanvoelen).
 4. Breng nu RMC Hybrid Wood Protector aan in dezelfde kleur als de Rubio Monocoat Exterior Sunprimer in één laag. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de olie voor een correcte toepassing!

Advies Rubio Monocoat Exterior Sunprimer Look Ipé

 • Reinig het hout altijd met RMC Exterior Wood Cleaner vooraleer de Sunprimer HWP aan te brengen. Dit zal de levensduur van de afwerking aanzienlijk doen toenemen
 • Gebruik steeds dezelfde kleur Sunprimer HWP en RMC Hybrid Wood Protector
 • Het gebruikte materiaal kan gereinigd worden met RMC Cleaner

Onderhoudsadvies buitenhout behandeld met Rubio Monocoat Exterior Sunprimer Look Ipé

 • De Rubio Monocoat Exterior Soap wordt gebruikt voor de regelmatige reiniging van het buitenhout dat behandeld werd met een olie uit het Rubio Monocoat exterior gamma. Het is een zeep met een reinigende en voedende werking.
 • Exterior Soap Ecospray van Rubio Monocoat is de handige, gebruiksklare versie van de Rubio Monocoat Exterior Soap. Deze spray is geschikt voor het reinigen van kleinere oppervlaktes en kan nagevuld worden met Rubio Monocoat Exterior Soap.
 • De opfrissing van kleur en bescherming van met Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector behandeld hout, gebeurt met hetzelfde product, in de oorspronkelijke gekozen kleur. Schuren is hierbij niet nodig! Het volstaat om het hout eerst te reinigen met water of - ingeval van mosgroei - met Rubio Monocoat Exterior Wood Cleaner.
 • Heb je last van mosgroei, reinig het hout dan eerst met Rubio Monocoat Exterior Wood Cleaner. Dit is een intensiefreiniger die algen en groene aanslag verwijdert.

Documenten Rubio Monocoat Exterior Sunprimer Look Ipé

Artikelnummer:100940
Fabrikant:Rubio Monocoat
Kleur:Bruin
Ondergrond:Buitenhout
Verbruik:10 - 35m2/L