Navigatie
 • Nu ook plinten en profielen bij Allesvoorparket! 
 • 4500+ klanten beoordelen ons met een 9,1
 • Bezoek onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg

Onzichtbare olie

Oli Natura Scandic Oil; onzichtbare olie voor een Scandinavische look!
Oli Natura komt met een revolutionaire onzichtbare olie: de Oli Natura Scandic Oil. Deze olie creëert een invisible look die helemaal aansluit op de Scandinavische stijl, waar deze ook op geïnspireerd is. Het combineert een onbehandelde uitstraling met ijzersterke bescherming op een unieke manier die we niet eerder hebben gezien in de markt. Tevens is de olie makkelijk zelf te verwerken én snel droog!

Deze ‘Raw Wood Effect olie’ is 100% oplosmiddelvrij en daarmee creëert u een milieuvriendelijke en veilige bescherming. De uitstraling ervan wordt gekenmerkt door een bijzonder natuurlijke invisible uitstraling. Of het nu gaat om meubels, trappen of hal, eiken, grenen of vuren, Oli Natura Scandic Oil does the job!

Scandic-Oil kan eenvoudig handmatig of mechanisch worden verwerkt. De snelle droging zorgt er voor de twee olielagen binnen een dag aangebracht kunnen worden.

USP's Scandic Oil

 • Onzichtbare olie die een onzichtbare bescherming creëert
 • Makkelijk zelf aan te brengen
 • 100% vrij van oplosmiddelen, veilig voor milieu en gezondheid
 • Korte droogtijd; 2 lagen kunnen in één dag aangebracht worden

Gebruiksaanwijzing Scandic Oil

 1. Voorbereidingen:
  • Schuur tot het schone hout , eindig met korrel 120-150. Voor meubilair eindigt u met korrel 150-240.
  • Het oppervlak dient droog, schoon, vrij van olie, vetvrij en stofvrij te zijn voordat er Scandic-Oil aangebracht kan worden.
 2. Handleiding:
  1) Verpakking krachtig schudden. Breng de olie in kleine oppervlakken tegelijk aan (5-10m²) per keer, gebruik hiervoor een olieroller
  2) Circa 10 minuten na aanbrengen dient de Scandic-Oil ingewreven te worden met de lichtblauwe boenpad voor een padhouder of boenpad voor de eenschijfsmachine tot er een mat resultaat behaald is.
  3) Verwijder overtollige olie met een katoenen doek.
  4) Na een droogtijd van twee uur dient de applicatie herhaald te worden (stap 1 tot 3).
 3. Droging:
  • Na één uur droogtijd is het oppervlak stof droog, na vier uur droogtijd is het oppervlak voorzichtig begaanbaar en na circa vijf dagen is de Scandic-Oil volledig uitgehard. Droogtijden zijn afhankelijk van de relatieve luchtvochtigheid en temperatuur in de ruimte.

Shop product

Tip: er zijn ook complete pakketten verkrijgbaar waarin alles zit voor het behandelen van je vloer met de Scandic oil.