Krassen op laminaat verwijderen

Hoe verwijder ik krassen op mijn laminaat?

Als je hebt geïnvesteerd in een mooie laminaat vloer, wil je natuurlijk niet dat er krassen ontstaan. Helaas kun je dit nooit helemaal voorkomen, maar gelukkig is er iets wat je kunt doen.

De meeste krassen ontstaan door het schuiven van meubels óf door zand en steentjes die onder de schoenen mee naar binnen gelopen worden. Gelukkig zijn er diverse producten om deze krassen op te vullen zodat ze als sneeuw voor de zon verdwijnen!

Colorfill Reparatiepasta

De ColorFill reparatiepasta set is speciaal ontwikkeld voor het eenvoudig en effectief repareren van beschadigingen in laminaat vloeren. Makkelijk aan te brengen en droogt snel.

  • Met deze set heeft u álles bij de hand voor het repareren van de beschadiging
  • Wordt geleverd in een set inclusief Colorfill Solvent (reinigingsmiddel) en een Spatel
  • Is beschikbaar in meer dan 30 kleuren
  • Creëert een zeer duurzame en slijtvaste afwerking
  • Voor de gebruiksaanwijzing zie ook het filmpje!

Quickstep Reparatieset

Met de Quick Step Reparatieset kun je kleine beschadigingen in parket of laminaat makkelijk in de oorspronkelijke kleur repareren. Werk de krassen op de beschadigde planken gewoon bij met een combinatie van een van de zeven stukken was die speciaal geselecteerd zijn om alle kleuren te dekken.

Je kunt de reparatiekit gebruiken voor zowel laminaatvloeren als parketvloeren. Heb je een Quickstep laminaatvloer? Dan heb je geluk. Ze hebben namelijk een tabel ontwikkelt waarin je kunt terugvinden welke combinatie van wasstukken je moet gebruiken om de kleur van je Quickstep Laminaat te benaderen. Deze download je hier.