Navigatie
  • Nu ook plinten en profielen bij Allesvoorparket! 
  • 4500+ klanten beoordelen ons met een 9,1
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg

HBO Afstudeerstage Tilburg | E-commerce / Marketing / Communicatie

 

FunctieAfstudeerstagiair
Education levelHBO
LocationTilburg
Dagen per week5
Aanvang stageIn overleg
Stageduur6 – 12 maanden
StagesoortenWerkervaring
Uren per weekIn overleg

Allesvoorparket zoekt afstudeer stagiair regio Tilburg!
Ben jij op zoek naar een afstudeerstage op het gebied van E-commerce / Marketing / Communicatie? Wil jij deze vormgeven in een klein bedrijf met volop ruimte voor nieuwe initiatieven? 

Over Allesvoorparket.nl
Allesvoorparket.nl is een webshop waar men werkelijk alles kan vinden voor het onderhoud van de vloer; olie, lak, reinigers, boenmachines, luchtbevochtigers… je kunt het zo gek niet bedenken of wij verkopen het! Wij zijn in ons vakgebied marktleider en doen er alles aan om deze positie vast te houden. Zo zijn we altijd bezig met het verbeteren van onze digitale marketingmix (SEO/SEO/Analytics/Socials/Newsletter/Magento/Mailchimp), uitbreiden van ons artikelassortiment, aangaan van nieuwe samenwerkingen, inzetten van diverse platforms, verbeteren van webshop prestaties, etc. Jan 2021 hebben we de complete shop overgezet van Wordpress naar Magento 2. Ook daarmee hopen we weer extra groei te realiseren. 

Afstudeerstage
Wij hebben geen kant en klare opdrachten liggen maar werken heel graag samen met afstudeerstagairs om nieuwe informatie en inzichten in te winnen. Wij vinden het een uitdaging om de laatste theoriën, trends en ontwikkelingen te combineren met actuele bedrijfsvraagstukken en daarvoor hebben we jullie nodig! Een paar voorbeelden van mogelijke afstudeeropdrachten;

- Marktonderzoek
- Nieuw land betreden als afzetmarkt
- Customer Journey verbeteren
- Nieuwe doelgroep aantrekken
- Marketingmix onderzoeken

Naast deze belangrijke strategische werkzaamheden wil je ook graag met je voeten in de ‘online, social en e-commerce modder’ staan en ondersteun je de afdeling daar dan ook mee. Je bent daarom goed op de hoogte van SEO, SEA, Google Analytics, affiliate marketing en Social Media heeft helemaal geen geheimen voor je.

Gewenste profiel
Jij bent een leergierige, enthousiaste HBO afstudeerder in de richting van Commerciële Economie, E-commerce, Digitale Marketing of Strategisch Marketing Management. Je bent assertief, accuraat, proactief en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben jij in staat zowel zelfstandig als in een team te werken.

Wat bieden wij

  • Vrijdagmiddagborrel in eigen café de Plank
  • Familiaire, informele sfeer
  • Alle ruimte voor eigen initiatief

Interesse?

  • Stuur je CV + korte motivatie naar [email protected] en wij nemen zsm contact met je op!