Navigatie
 • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
 • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Ciranova Ecofix Plus

Ciranova Ecofix Plus

Ciranova Ecofix Plus is een onzichtbare, 35% Biobased, milieuvriendelijke PU impregneringsolie op waterbasis voor parket en houten meubelen. Het hout krijgt een onbehandelde en ultra matte uitstraling. Ecofix Plus is niet vergelend en heeft anti-slip eigenschappen.Scroll naar beneden voor gebruiksaanwijzing of open direct de handleiding!

 • Aanbrengen in 3 lagen
 • Ultieme onzichtbare afwerking.
 • Verbruik 10-12 m²/liter per laag
Benieuwd naar het verschil tussen oculto, exofix en woodlook? Bestel dan ons handige testpakketje met testers van de 3 types uit het Ciranova Plus-assortiment!
 • Op vooraad = dezelfde dag verzonden! 
 • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9,1
 • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
 • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

Ciranova Ecofix Plus

Ciranova Ecofix Plus is een onzichtbare, 35% Biobased, milieuvriendelijke PU impregneringsolie op waterbasis voor parket en houten meubelen. Het hout krijgt een onbehandelde en ultra matte uitstraling. Ecofix Plus is niet vergelend en heeft anti-slip eigenschappen.

 • Aanbrengen in 3 lagen
 • Ultieme onzichtbare afwerking.
 • Verbruik 10-12 m²/liter per laag

Scroll naar beneden voor gebruiksaanwijzing of open direct de handleiding!

Over het PLUS gamma

Leaflet PLUS range DE ULTIEME ONZICHTBARE AFWERKING Als trendsetter in onzichtbare afwerkingen heeft Ciranova middels open innovatie met DSM het Ciranova Plus-assortiment ontwikkeld. De nieuwe producten zijn OCULTO PLUS, ECOFIX PLUS en WOODLOOK PLUS. Het Ciranova Plus-assortiment bestaat uit nieuwe en verbeterde producten waarvoor biobased grondstoffen worden gebruikt zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. De ultra zelfmatterende vloerhars die in deze producten wordt gebruikt, zorgt voor natuurlijk ogende vloeren met de laagst mogelijke glans en geeft ultieme bescherming. Kenmerken en voordelen:
- Extreem matte afwerking
- Eenvoudig aanbrengen zonder overlappingen
- Uitstekende vloei
- Uitstekende slijtvastheid
- Vergeelt niet
- Uitstekende bestendigheid tegen schoenstrepen
- Weinig opglimmend
- 35% bio based
- Veilige ingrediënten met een minimum aan VOS
- Duurzaam 

Verschillen in uitstraling:
Oculto: onbehandelde uitstraling
Ecofix: onbehandelde uitstraling licht blekend effect
Woodlook: onbehandelde uitstraling sterk blekend effect

Gebruiksaanwijzing Ciranova Ecofix Plus

ECOFIX PLUS zowel als grond- en eindlaag gebruiken en aan te brengen in 3 lagen. Voor gebruik het product goed oproeren en niet verdunnen. Het product aanbrengen met roller of kwast. Een kortharige rol is aanbevolen (microvezel 4-6 mm). Voor spuitapplicatie, contacteer de technische dienst van Ciranova. Breng de 1e laag aan in de richting van de houtnerf. Breng na 4 tot 6 uur een 2e laag aan op dezelfde manier als de 1e laag. Laat 12 tot 24 uur drogen en nadien tussenschuren met korrel 180- 220 waarna men de 3e laag kan aanbrengen.

Reiniging en onderhoud naast Ciranova Ecofix Plus

Uw vloer behandeld met Ecofix kunt u regelmatig onderhouden met Hard Floor Fresh Ciranova. De Unicare X-Matt van Ciranova kunt u gebruiken als periodiek onderhoud om kleine krasjes in de beschermlaag te herstellen. Hard Floor Cleaner Ciranova wordt gebruikt bij zwaar vervuilde vloeren of als voorbehandeling voor een nieuwe polish laag.

Tip: meer informatie over de unieke eigenschappen of toepassing van Ecofix van Ciranova vindt u terug in de handleiding op de pagina.

Artikelnummer:10000675
Fabrikant:Ciranova
Kleur:Onbehandelde uitstraling
Ondergrond:ParketOlie
Verbruik:10-12m2/L
Glansgraad:Extreem Mat