Navigatie
  • Nu ook plinten en profielen bij ons verkrijgbaar!
  • 4524 klanten beoordelen ons met een 9,1
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg

Cabbani Onderhoudsolie Naturel

Cabbani Onderhoudsolie Naturel

Cabbani Onderhoudsolie Naturel is geschikt voor het onderhoud van geoliede houten vloeren en vloeren die behandeld zijn met UV olie. Voor gebruik reinigen met Cabbani Intensiefreiniger.

Scroll naar beneden voor gebruiksaanwijzing of open hem hier! Bekijk ook de Cabbani onderhoudsinstructie voor geoliede vloeren.

  • Gratis verzending vanaf 35,- euro
  • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
  • 4524 klanten beoordelen ons met een 9,1
  • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
  • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

Cabbani Onderhoudsolie Naturel

Cabbani Onderhoudsolie Naturel is geschikt voor het onderhoud van geoliede houten vloeren en vloeren die behandeld zijn met UV olie. Een niet goed geoliede vloer trekt makkelijk vocht en vuil aan en kan gaan scheuren, het is dus belangrijk uw vloer goed te onderhouden.

Scroll naar beneden voor gebruiksaanwijzing of open hem hier!

Gebruiksaanwijzing Cabbani Onderhoudsolie Naturel

VOORBEHANDELING Vuil en zeepresten verwijderen met de 'Cabbani intensief reiniger' en zuiver water, vervolgens volledig laten uitdrogen. Benodigde accessoires: Cabbani Intensiefreiniger Vileda Swepmop Emmer Handmatig aanbrengen Schud of roer de onderhoudsolie goed voor gebruik! Verdeel de onderhoudsolie over de vloer met een roller. Masseer de onderhoudsolie met een schone en droge witte pad en padhouder in het hout. Hierna de vloer volledig droog wrijven met Droogwrijfdoek. Laat de vloer drogen. Na 12 uur is de vloer weer normaal beloopbaar. Benodigde accessoires: Padhouder met steel aansluiting of de Padhouder met handgreep Witte pad Rollerset Droogwrijfdoek Machinaal aanbrengen Schud of roer de onderhoudsolie goed voor gebruik! Verdeel de onderhoudsolie over de vloer met een roller. Masseer de olie hierna onmiddellijk in met een Witte Pad en Éenschijfs- boenmachine. Na het inwrijven de pad omkeren en hier een Droogwrijfdoek onder plaatsen. Wrijf de vloer nu volledig droog. Na 12 uur is de vloer weer normaal beloopbaar. Benodigde accessoires: Witte Pad Éenschijfs- boenmachine Rollerset Droogwrijfdoek LET OP: De onderhoudsolie goed droogwrijven om kleven te vermijden. Dompel de doeken of pads in water na gebruik, wegens zelfontbranding gevaar. DROOGTIJD Vrij laten drogen gedurende 12 uren. De vloer niet behandelen met water gedurende die tijd. UITSTRIJKVERMOGEN 50 m²/l.

Onderhoud Cabbani Onderhoudsolie Naturel

Regelmatige reiniging: Cabbani parketzeep Jaarlijks onderhoud: Cabbani intensiefreiniger & Cabbani Onderhoudsolie Er is ook een complete Cabbani onderhoudsit voor geoliede vloeren beschikbaar waarin je alles vindt voor het onderhoud van je geoliede vloer.

Artikelnummer:102005
Fabrikant:Cabbani
Kleur:Naturel
Verbruik:50m2/L
)