Navigatie
 • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
 • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Blue Dolphin One Coat 2K Super White

Blue Dolphin One Coat 2K Super White

Blue Dolphin One Coat 2K Super White is een oplosmiddelvrije 2K olie die kleurt en beschermt in slechts één laag. Geschikt voor alle houten oppervlakken en houtsoorten.

Let op: de 125mlverpakkingen bevatten geen component B. Deze zijn puur bedoeld om de kleur te testen.
Let op: na het mengen binnen 4 uur verwerken en niet afgesloten wegzetten!

 • Op vooraad = dezelfde dag verzonden! 
 • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9,1
 • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
 • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

Blue Dolphin One Coat 2K Super White

Gebruiksaanwijzing machinaal Blue Dolphin One Coat 2K Super White

De Blue Dolphin One Coat 2K-Oil niet verdunnen. Meng de B-component al roerend door de A- component en roer een aantal minuten goed door. Mengverhouding: 800ml (A) + 200ml (B). Na vermengen het product zo snel als mogelijk verwerken. Eventueel ook als 1K te gebruiken (alleen comp. A)

 1. Wanneer het oppervlak helemaal stofvrij is, verdeelt u de BD One Coat 2K-Oil gelijkmatig met een Boenmachine, met witte pad over het oppervlak. Wij raden aan om te werken in zones van ± 20m2.
 2. Na circa 20 minuten impregneren kunt u de BD One Coat 2K-Oil rustig en gelijkmatig inpoetsen met een rode pad. Vervolgens nogmaals met een natte rode pad de gehele vloer behandelen tot er een egale uitstraling ontstaat. Om te voorkomen dat er droge kale plekken ontstaan indien olie toevoegen.
 3. Daarna kunt u beginnen met uitpoetsen d.m.v. een witte pad  Poets gelijkmatig uit totdat het oppervlak een egale uitstraling heeft. Blue Dolphin One Coat 2K Oil is na volledige droging (minimaal 24 uur, bij juiste omstandigheden) eventueel af te werken met Blue Dolphin Hardwax- olie of overlakbaar met één van de Blue Dolphin 2 componenten lakken. Zorg altijd voor goede ventilatie voor optimale droging.

Gebruiksaanwijzing handmatig Blue Dolphin One Coat 2K Super White

De Blue Dolphin One Coat 2K-Oil niet verdunnen. Meng de B-component al roerend door de A- component en roer een aantal minuten goed door. Mengverhouding: 800ml (A) + 200ml (B). Na vermengen het product zo snel als mogelijk verwerken. Eventueel ook als 1K te gebruiken (alleen comp. A). Let op; na het mengen binnen 4 uur verwerken en niet afgesloten wegzetten!

 1. Wanneer het oppervlak helemaal stofvrij is, verdeelt u de BD One Coat 2K-Oil gelijkmatig met een Padhouder met handgreep of Padhouder met steelaansluiting, met witte pad over het oppervlak. Wij raden aan om te werken in zones van ± 20m2.
 2. Na circa 20 minuten impregneren kunt u de BD One Coat 2K-Oil rustig en gelijkmatig inpoetsen met een rode pad. Vervolgens nogmaals met een natte rode pad de gehele vloer behandelen tot er een egale uitstraling ontstaat. Om te voorkomen dat er droge kale plekken ontstaan indien olie toevoegen.
 3. Daarna kunt u beginnen met uitpoetsen d.m.v. een witte pad. Poets gelijkmatig uit totdat het oppervlak een egale uitstraling heeft. Blue Dolphin One Coat 2K Oil is na volledige droging (minimaal 24 uur, bij juiste omstandigheden) eventueel af te werken met Blue Dolphin Hardwax- olie of overlakbaar met één van de Blue Dolphin 2 componenten lakken. Zorg altijd voor goede ventilatie voor optimale droging.

Onderhoud Blue Dolphin One Coat 2K Super White

 1. Regelmatige reiniging: Blue Dolphin Multicleaner
  Voeg 2 dopjes Blue Dolphin Multi Cleaner toe aan 5 liter water en dweil de vloer met een lichtvochtige Blue Dolphin Duodweil in combinatie met de Blue Dolphin Vloerwisser. Bij sterke vervuiling onverdund aanbrengen op de dweil of niet-pluizende doek. Daarna het oppervlak met schoonwater afnemen. Let op: De onverdunde Multi Cleaner niet direct op het oppervlak aanbrengen.
 2. Maandelijkse voedende reiniger: Blue Dolphin Soft Balm of Blue Dolphin Soft Balm Wit.
  Dit is een speciaal voedend reinigingsmiddel. Gebruiksaanwijzing: Goed schudden voor gebruik. Meng 3 dopjes Soft Balm op 2L water. Product dun en gelijkmatig aanbrengen over het oppervlak met de Blue Dolphin Spray Mop. Na droging van ± 20 minuten is het eventueel mogelijk het oppervlak na te poetsen met een Katoenen doek (voor extra glans).
 3. Periodiek onderhoud: Voor de kleuren Transparant, Bianco, Transparent White, White, Super White, Smoked White, Smoke en Light Grey: Blue Dolphin Onderhoudsolie Wit Voor de kleuren Metal Grey, Silver Grey, Mahogany, Walnut, Antique, Palisander, Ebony, Gothic: Blue Dolphin Onderhoudsolie matVoorafgaand aan de behandeling eerst reinigen met de Blue Dolphin Intensiefreiniger. Kijk op de productpagina van de onderhoudsolie hoe de verwerking precies in zijn werk gaat.
Artikelnummer:100958
Fabrikant:Blue Dolphin
Kleur:Wit
Ondergrond:ParketOlie
Verbruik:35-50m2/L