Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Vacature Bijbaan contentmedewerker

 

Producten online zetten wanneer het jou uitkomt!


Allesvoorparket.nl
Allesvoorparket.nl is een webshop waar men werkelijk alles kan vinden voor de plaatsing, afwerking en het onderhoud van alle soorten vloeren: egaline, lijm, ondervloeren, vloeren, olie, lak, reinigers, boenmachines, plinten.... je kunt het zo gek niet bedenken of wij verkopen het! We hebben meer dan 10.000 artikelen in onze webshop die grotendeels in ons magazijn moeten worden opgeslagen. Daarnaast verkopen we dagelijks tussen de 100 – 200 producten die ingepakt en verzendklaar gemaakt moeten worden.

Dit doen wij allemaal vanuit onze thuisbasis Tida parket. Tida is met bijna 40 jaar ervaring het oudste parketbedrijf in Tilburg. Bij ons komen in de eerste plaats klanten die op zoek zijn naar een prachtige houten vloer. Daarnaast hebben we mooie alternatieven in ons assortiment, zoals PVC en laminaat. Ook kan men terecht voor renovatie van bestaande houten vloeren of het schuren en afwerken hiervan. In onze prachtige showroom van 400m2 aan de Ringbaan Zuid in Tilburg laten we diverse mogelijkheden zien.


Over de bijbaan van contentmedewerker
Als contentmedewerker ondersteun je de marketing manager bij het online zetten van producten of het wijzigen van het bestaande online assortiment. Dit kan 100% flexibel op momenten wanneer het jou uitkomt. Je werkt vanuit thuis of vanuit waar je maar wil en geeft elke maand door hoeveel uur je gewerkt hebt. Heb je tentamens of ga je op vakantie dan werk je wat minder en heb je juist veel vrij dan kun je even gas geven. Deze job is helemaal zelf in te delen!


Het overleg vind digitaal plaats en vanuit de marketing manager krijg je maandelijks input voor het online plaatsen van nieuwe producten of het verbeteren van het bestaande assortiment. Ook kan het zijn dat je moet ondersteunen bij andere content werkzaamheden zoals het schrijven van blogs of nieuwsbrieven. 


De ideale Content Medewerker
• Beschikt over een laptop
• Kan zelfstandig werken
• Studeert nog en is flexibel inzetbaar
• Heeft een commerciële instelling
• Werkt secuur en zorgvuldig
• Ervaring met Online Marketing is een pre


Wij bieden jou
Een heerlijk en flexibel bijbaantje wat je overal kunt oppakken waar en wanneer je maar wilt! Ook ideaal voor marketing studenten om kennis te maken met het vak Online Marketing. 


Interesse?
Stuur je CV + motivatie naar [email protected] en wie weet drinken we binnenkort wel een bakje koffie samen!