Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Welke boenmachine heb ik nodig?

Huishoudelijk gebruik (normale huishoudens)

Zwarte vlekken

Voor huishoudelijk gebruik hebben wij 2 boenmachines in ons assortiment:

1. Floorboy XL-300

De Floorboy is een oscillerende (= van links naar rechts bewegen, niet roteren) 13 inch éénschijfsmachine die eenvoudig in gebruik is. Je kunt er heel makkelijk je houten of stenen vloer mee opruwen, reinigen of oliën. Op deze boenmachine passen 13 inch pads en die verkopen we per 1, 5 of 10 stuks. Het is een ideale machine voor kleine huishoudens met vloeren tot 100m2 die 1-2x per jaar hun vloer willen onderhouden.

+ Ook licht opruwen/polijsten mogelijk
+ Egale verdeling door één grote schijf
+ Handige schrob- en boenborstel los verkrijgbaar
- Wordt geleverd zonder pads
- Geen dispensor aanwezig, onderhoudsmiddelen moet je zelf aanbrengen
Bestel Floorboy XL-300

Semi-professioneel gebruik (Restaurants/horeca)

vetvlekken

Voor semi-professioneel gebruik hebben wij 3 boenmachines in ons assortiment:

1. Osmo boenmachine FloorXcenter

Deze machine is ideaal voor het verwerken van Osmo afwerkings- of onderhoudsproducten. Het is net zoals de Floorboy een 13 inch éénschijfsmachine waar 13 inch pads op passen, allen met meer extra’s en stevigheid. De hardware van de machine is vele malen steviger en hierdoor geschikt voor intensiever gebruik. Daarnaast wordt de machine geleverd mét microvezeldisk en witte pad, zodat je direct aan de slag kunt. Tot slot zit er een dispensor op die de reinigingsmiddelen voor jou verdeelt, zo hoef je écht nooit meer op je knieën. Het is een ideale machine voor middelgrote huishoudens, horeca of semiprofessionals en kan met een gerust hard wekelijks gebruikt worden.

+ Geschikt voor intensief gebruik
+ Gewicht is gelijk aan de Floorboy
+ Met dispensor voor automatische verdeling van onderhoudsproducten
- Prijs

 

Professioneel gebruik (parketteurs/parketzaken)

Tegelvloer egaliseren

Voor professioneel gebruik hebben wij 2 boenmachines in ons assortiment:

1. Raptor Boenmachine

De Raptor 33 is een krachtige roterende 13 inch éénschijfsboenmachine en wordt vooral gebruikt voor onderhoud en reiniging van houten- en harde vloeren voor kleine projecten en particulieren met een groot vloeroppervlak. Belangrijk verschil t.o.v. een reguliere 13 inch éénschijfmachines is de roterende aandrijving. Deze zorgt voor betere verzadiging en reinigen dan een centrisch roterende boenmachine. Dit is een allerbeste machine voor middelgrote huishoudens, horeca of semiprofessionals en kan zonder moeite dagelijks gebruikt worden.

+ Roterende functie voor de allerbeste verdeling
+ Voorzien van stootrand
+ Sterke 550 wat motor

- Geleverd exclusief aandrijfschijf of pads
- Geen dispensor aanwezig, onderhoudsmiddelen moet je zelf aanbrengen


Bestel Raptor Boenmachine
 

2. Kärcher FP303

De Kärcher FP303 is een superlichte drie-schijfsmachine waarmee u moeiteloos uw vloer kunt reinigen en laten glanzen. Tijdens het reinigen of polijsten neem hij met zijn stofzuigerfunctie direct al het overtollige stof mee! De FP303 wordt geleverd inclusief één setje allround pads én een stofzuigerzak zodat je direct aan de slag kunt. We verkopen de originele Kärcher pads uiteraard ook los. Het is een ideale machine voor kleine huishoudens die de vloer willen reinigen of laten glanzen (Steen, Laminaat, Kunststof, Hout). Door zijn lichte gewicht is de machine minder geschikt voor het inboenen van olie of boenwas.

+ Ideaal voor polijsten
+ Zeer licht hanteerbaar
+ Wordt geleverd inclusief pads en stofzak

+ Licht zuigende stofzuiger tijdens het onderhoud
- Lichter apparaat dus iets minder power om olie in te wrijven
- Geen dispensor aanwezig, onderhoudsmiddelen moet je zelf aanbrengen


Bestel Kärcher FP303

2. Cleanfix Floormac PE 300

De innovatieve Cleanfix boenmachine Floormac PE 300 is voor zowel particulier als professional uitstekend geschikt om een vloer effectief te reinigen en te onderhouden. Het is wederom een oscillerende 13 inch éénschijfsmachine met een zeer stevig gestel, hierdoor zeer geschikt voor regelmatig gebruik. Tevens perfect voor het reinigen van traptreden door het handige handvat. Dit is een ideale machine voor middelgrote huishoudens, horeca of semiprofessionals en kan met een gerust hard wekelijks gebruikt worden.

+ Ook ideaal voor een trap of tafel
+ Geschikt voor intensief gebruik door hoge kwaliteit hardware

+ Egale verdeling door één grote schijf
- Wordt geleverd zonder pads
- Geen dispensor aanwezig, onderhoudsmiddelen moet je zelf aanbrengen

Bestel Floormac

2. Numatic Boenmachine

De Numatic is de Ferrari onder de boenmachines. Het is een 16 inch éénschijfsmachine met krachtige 1500W motor geschikt voor de professionele parketteur. Schuren, strippen, boenen, reinigen; niets is deze krachtpatser te gek. Door de sterke motor kan deze eenschijfsmachine een grotere belasting door snelheid of extra gewicht eenvoudig aan. Het duurzame oliegevulde planetaire tandwielhuis brengt met gemak de kracht van de motor over op de vloer voor een perfect resultaat. Dit is de allerbeste machine voor professionals en kan zonder moeite dagelijks gebruikt worden.

+ Sterkste paard van stal
+ Geleverd inclusief aandrijfschijf
+ Allerbeste resultaat met 16 inch roterende schijf
- Wordt geleverd zonder pads
- Prijs

 

3. Floorboy XL-450

De Floorboy XL 450 is een 13 inch oscillerende éénschijfsmachine, die geschikt is voor de reiniging en het onderhoud van alle harde vloeren, zoals natuursteen, tegels en houten vloeren. Hij is een stuk zwaarder dan zijn kleine broertje de Floorboy XL-300, hiermee kun je dus nog beter olie in het hout wrijven. Met de optionele vloeistoftank is de XL450 ook prima te gebruiken voor de natte reiniging van sterk vervuilde oppervlaktes. Standaard is de machine voorzien van een aandrijfplaat voor alle 12”en 13” pads en schuurmaterialen. Dit is een ideale machine voor middelgrote huishoudens, horeca of semiprofessionals en kan met een gerust hard wekelijks gebruikt worden.

+ Handig handvat
+ Optioneel verkrijgbare vloeistoftank

+ Betere verdeling van onderhoudsproducten door meer gewicht
- Wordt geleverd zonder pads


Bestel Floorboy XL-450