Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Ciranova Loogbeits Oude Eik (1836)

Ciranova Loogbeits Oude Eik (1836)

Ciranova Loogbeits Oude Eik (1836) is een reactieve beits voor het verouderen en kleuren van looizuurhoudende houtsoorten zoals eik en grenen. Een vloer behandeld met loogbeits moet altijd afgewerkt worden met met olie, hardwax-olie, vernis of boenwas. TIP: er is ook een samplebox verkrijgbaar met 16 kleuren loogbeits op eikenhout om thuis te kunnen zien. Handig om te vergelijken met bijv. meubels of keuken!

Let op: het is mogelijk om elke Ciranova loogbeits maximaal 15% te verdunnen met Ciranova Loogbeits Clear. Scroll naar beneden voor gebruiksaanwijzing of open hem direct hier!

  • Op vooraad = dezelfde dag verzonden! 
  • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9,1
  • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
  • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

Ciranova Loogbeits Oude Eik (1836)

Gebruiksaanwijzing Ciranova Loogbeits Oude Eik (1836)

Voor gebruik goed oproeren en schudden. Met een kwast de Loogbeits Oude Eik (1836) royaal aanbrengen in de richting van de houtvezel. Nadien egaliseren met een droge kwast. Loogbeits is een reactive beits, zorg dus dat de beits egaal wordt aangebracht. Men kan loogbeits ook aanbrengen met een drukspuit. Daarna dient men de beits ook te egaliseren met een kwast. Na volledige reactietijd van 6 uur het oppervlak licht schuren met een Padhouder met een Groene Pad. Dit kan ook machinaal met een Éenschijfs- boenmachine met een Groene Pad. Nabehandeling Een vloer behandeld met loogbeits moet altijd afgewerkt worden met met olie, hardwax-olie of boenwas.

Voor het assortiment olie klikt u hier, voor het assortiment hardwaxolie klikt u hier en voor het assortiment boenwas klikt u hier.

Wilt u weten welke afwerking voor u het meest geschikt is? Kijk dan onze blog "Wat is het verschil tussen Hardwaxolie, Olie, Lak en Boenwas?".

Tip: meer informatie over de unieke eigenschappen of toepassing van de Loogbeits Oude Eik (1836) van Ciranova vindt u terug in de handleiding op de pagina. Een overzicht van alle kleuren van Ciranova vindt u in de kleuren brochure.

Artikelnummer:10000773
Fabrikant:Ciranova
Kleur:Grijs
Ondergrond:ParketBoenwas, ParketHardwaxolie, ParketOlie
Verbruik:10-15m2/l