Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Onderhoudsolie 

Woca onderhoudsolie koop je bij Allesvoorparket

Op zoek naar Woca onderhoudsolie? Zoek dan niet verder!! In onze webshop vind je álle soorten Woca Onderhoudsolie die er zijn. Van de meeste zijn handige proefzakjes te koop waarmee je het product van te voren kunt testen en ook vind je bij ons alle benodigde reinigers en accessoires. Waar wacht je nog op? Bestel nu jouw Woca onderhoudsolie! 

Woca onderhoudsolie; als je goed voor je vloer wil zorgen

Woca onderhoudsolie wordt gebruikt voor het onderhoud van jouw vloer afgewerkt met Woca Olie. Het kan ook toegepast worden op andere afwerkingen, zolang het maar pure olie is geweest en geen hardwaxolie of boenwas. Het uitgangspunt is altijd de afwerking van de vloer. 

Als je een geoliede vloer zorgvuldig onderhoudt, gaat hij veel langer mee en blijft hij veel langer mooi. Woca onderhoudsolie is DE olie voor het onderhoud van geoliede vloeren. Het is een 1-componenten olie die je aanbrengt in één laag. Deze olie moet het hout echt goed gaan verzadigen. Als het hout goed verzadigd is met Woca onderhoudsolie zal het oppervlak weer perfect bestandt zijn tegen vuil.

Woca onderhoudsolie; waar moet je op letten

Belangrijk bij het verwerken van Woca onderhoudsolie is dat je de olie heel zorgvuldig inboent en uitwrijft. Dit doe je bij voorkeur en voor het beste resultaat machinaal met een boenmachine, maar het kan ook met de hand. Als laatste allerbelangrijkste stap moet je de overtollige olie heel goed verwijderen met droogwrijfdoeken. Bent u op zoek naar een boenmachine verkopen wij een heel handzaam boenmachientje voor een schappelijke prijs, ideaal voor huishoudelijk gebruik; Floorboy XL 300. 

Een andere belangrijke stap voorafgaand aan het aanbrengen van Woca onderhoudsolie, is het schoonmaken van de vloer. Een vloer afgewerkt met olie moet je zepen voor het ondersteunen van de afwerking. Als je nu onderhoudsolie gaat aanbrengen, moet je eerst met een intensiefreiniger de vloer goed schoonmaken om al die zeeplagen te verwijderen. Zo haal je het meeste vuil en zeep eraf en kan de Woca onderhoudsolie heel mooi intrekken. 

Gebruiksaanwijzing Woca Onderhoudsolie

Stap 1 Intensief Reinigen
Reinig de vloer met Woca intensiefreiniger
- Vul één emmer met 5 liter warm water
- Vul een andere emmer met 5 liter warm water en 125 ml Woca intensiefreiniger
- Gebruik een Padhouder met steel aansluiting of de Padhouder met handgreep in combinatie met de Witte pad en boen de intensiefreiniger goed vochtig (niet kletsnat!!) in het hout. Spoel de pad af en toe uit in het schone water.
- Laat de Intensiefreiniger ongeveer 10 tot 15 minuten inwerken. Haal ondertussen schoon spoelwater.
- Neem met een uitgewrongen Swepmop het losgeweekte vuil op. Spoel de swepmop regelmatig uit in het spoelwater. Als de vloer schoon is, volledig laten drogen (minimaal vier uur bij kamertemperatuur).

Stap 2A. Handmatig aanbrengen Woca Onderhoudsolie Naturel
Schud of roer de onderhoudsolie goed voor gebruik! Plaats de Woca sproei kop op de flacon en vernevel met de spraykop de onderhoudsolie op de vloer. Masseer de onderhoudsolie met een schone en droge witte pad en padhouder in het hout. Hierna de vloer volledig droog wrijven met Droogwrijfdoek. Laat de vloer drogen. Na 4 uur is de vloer weer normaal beloopbaar.

Stap 2B. Machinaal aanbrengen Woca Onderhoudsolie Naturel
Schud of roer de onderhoudsolie goed voor gebruik! Als de vloer goed droog en schoon is, WOCA Onderhoudsolie met een sproeiflacon vernevelen over de vloer. Masseer de olie hierna onmiddellijk in met een Witte Pad en Éenschijfs- boenmachine. Na het inwrijven de pad omkeren en hier een Droogwrijfdoek onder plaatsen. Wrijf de vloer nu volledig droog. Na 4 uur is de vloer weer normaal beloopbaar.

REINIGING EN ONDERHOUD

Voor de regelmatige reiniging kunt u Woca Natuurzeep gebruiken. Een goed gezeepte vloer heeft over het algemeen weinig onderhoud nodig, dus het is belangrijk om dit goed bij te houden! Ziet de vloer er na verloop van tijd op sommige plekken 'schraal' uit, of is de vloer toch moeilijker schoon te krijgen? Geef de vloer dan een opknapbeurt met Woca Onderhoudsolie. Bij een goed onderhouden vloer is een volledige opknapbeurt hooguit één keer per jaar nodig. Voor tafelbladen is de Woca Onderhoudsgel ideaal. Voorafgaand aan een nieuwe onderhoudsbehandeling met olie of pasta dient de vloer gereinigd te worden met Woca intensiefreiniger.

Woca Superontvlekker kunt u gebruiken voor het verwijderen van donkere vochtvlekken zoals koffie of rode wijn. Woca Easy Neutralizer gebruikt u voor vlekken die ontstaan zijn door vocht, urine of braaksel van de hond.

Woca onderhoudsolie kopen

Schaf vandaag nog jouw Woca onderhoudsolie aan en geniet van de voldoening van een prachtig onderhouden houten vloer!!