Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Bauwerk 

Bauwerk, Zwitserse kwaliteit parket en onderhoudsmiddelen

Bauwerk is een toonaangevend merk op het gebied van parket en onderhoudsmiddelen. Bij Allesvoorparket vind je een breed assortiment Bauwerk-producten die staan voor Zwitserse precisie en kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar duurzame parketvloeren of hoogwaardige onderhoudsmiddelen, Bauwerk biedt alles wat je nodig hebt voor een perfecte vloer. Ontdek de voordelen, variëteiten en tips om het beste uit jouw Bauwerk-producten te halen.

Waarom kiezen voor Bauwerk parket?

Bauwerk is een synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit Zwitserse merk legt de lat hoog met zijn uitgebreide assortiment parketvloeren die niet alleen mooi, maar ook milieuvriendelijk zijn. Bauwerk parketvloeren worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerd hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Dit garandeert niet alleen een prachtig eindresultaat, maar ook een verantwoorde keuze voor het milieu. Daarnaast biedt Bauwerk innovatieve oplossingen zoals ultradunne parketvloeren die uitermate geschikt zijn voor vloerverwarming maar ook bijpassende onderhoudsproducten die de levensduur van je parketvloer verlengen.

Innovatieve technologie en designs

Bauwerk staat bekend om zijn innovatieve technologieën en gevarieerde designs. Of je nu een klassieke of moderne uitstraling wenst, Bauwerk heeft een passende vloer. De parketvloeren zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten, kleuren en afwerkingen, zodat je altijd een vloer vindt die perfect bij jouw interieur past. Daarnaast biedt Bauwerk speciale installatiesystemen die zorgen voor een eenvoudige en stabiele plaatsing van de vloer, juist op vloerverwarmingssystemen.

Onderhoud en duurzaamheid

Het onderhoud van Bauwerk parket is eenvoudig dankzij de hoogwaardige onderhoudsmiddelen die specifiek zijn ontwikkeld voor hun producten. Met de juiste zorg behoudt je vloer zijn schoonheid en duurzaamheid jarenlang. Bauwerk biedt een reeks onderhoudsproducten zoals reinigers, oliën en lakken die het hout beschermen en de natuurlijke uitstraling behouden. Regelmatig onderhoud is essentieel om de levensduur van je parketvloer te verlengen en slijtage te minimaliseren.

Veelgestelde vragen over Bauwerk

1. Wat maakt Bauwerk parket anders dan andere merken? Bauwerk onderscheidt zich door een superstrakke pasvorm en een perfecte match voor vloerverwarming. Zij waren de eerste die parketvloeren voor vloerverwarming produceerden en hebben dit tot in detail uitgewerkt. 

2. Is Bauwerk parket geschikt voor vloerverwarming? Ja, Bauwerk parket is perfect geschikt voor vloerverwarming. Dankzij de speciale installatiesystemen en dunne samenstelling is de vloer super stabiel en comfortabel bij gebruik van vloerverwarming.

3. Hoe vaak moet ik mijn Bauwerk parketvloer onderhouden? Dit hangt af van de afwerking. Voor geoliede vloeren is het aan te raden om de vloer regelmatig te reinigen en minstens één keer per jaar een onderhoudsbeurt te geven met Bauwerk onderhoudsproducten. Voor gelakte vloeren volstaat een regelmatige droge en natte reiniging.

4. Kan ik Bauwerk parket zelf installeren? Ja, Bauwerk biedt gebruiksvriendelijke installatiesystemen die het mogelijk maken om de vloer zelf te installeren. Echter, voor het beste resultaat raden we aan om een professionele parketteur in te schakelen.

5. Waar kan ik Bauwerk producten kopen? Je kunt Bauwerk parket en onderhoudsproducten eenvoudig bestellen via onze webshop! Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en ondersteuning.

Bestel je Bauwerk producten vandaag nog

Ben je overtuigd van de kwaliteit en voordelen van Bauwerk? Bekijk ons uitgebreide assortiment Bauwerk parket en onderhoudsmiddelen en bestel vandaag nog! Heb je vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Onze deskundige parketteurs staan voor je klaar om je te helpen bij elke stap van je project.