Navigatie
 • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
 • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Venta BIO Citroengras geurolie

Venta BIO Citroengras geurolie
Venta BIO Citroengras geurolie bevat drie flesjes van 10ml Citroengras. De verfrissende, verkwikkende geur brengt frisheid en kracht in ons dagelijks leven. Het verhoogt het concentratie- en uithoudingsvermogen en het geeft ons energie. Citroengras maakt ons optimistisch en zorgt voor helderheid en frisheid. Simpelweg toevoegen aan het geurcompartiment óf rechtstreeks in het water!
 • Bevat 3 flacons van 10ml
 • Geschikt voor alle luchtbevochtigers
 • Slechts een paar druppels nodig voor een heerlijke geurverspreiding
 • Op vooraad = dezelfde dag verzonden! 
 • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9,1
 • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
 • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

Venta BIO Citroengras geurolie

Venta BIO Citroengras geurolie bevat drie flesjes van 10ml Citroengras. De verfrissende, verkwikkende geur brengt frisheid en kracht in ons dagelijks leven. Het verhoogt het concentratie- en uithoudingsvermogen en het geeft ons energie. Citroengras maakt ons optimistisch en zorgt voor helderheid en frisheid. Simpelweg toevoegen aan het geurcompartiment óf rechtstreeks in het water!

 • Bevat 3 flacons van 10ml
 • Geschikt voor alle luchtbevochtigers
 • Slechts een paar druppels nodig voor een heerlijke geurverspreiding

Gebruiksaanwijzing Venta BIO Citroengras geurolie

De Venta etherische oliën uit deze Venta Geurset zijn geschikt voor alle luchtbevochtigers. Heeft uw luchtbevochtiger geen speciaal geur compartiment, kunt u de olie gewoon rechtstreeks aan het water toevoegen, met exact hetzelfde effect!

Overzicht beschikbare bio olien

 1. Bio-Sinaasappelgeur
  Sinaasappel is een zoete en fruitige, aangename geur, die tegelijkertijd zorgt voor een fris, opwindend en ontspannend effect. Vooral in de herfst en winter zorgt de Bio-Sinaasappelgeur voor een stemmingsverbetering, het kalmeert in stressvolle tijden en brengt het de zon in ons leven.
 2. Bio-Pepermunt
  De frisse geur van pepermunt heeft een verkoelende, verkwikkende en verfrissende werking en maakt de geest vrij. Het verlicht onze ademhaling, In de aromatherapie wordt pepermuntolie toegepast ter verbetering van geheugen en aandacht.
 3. Bio-Eucalyptusgeur 
  De eucalyptusolie is ideaal voor het seizoen met veel kou. Als het lichaam extreem wordt blootgesteld aan stress als gevolg van nat en koud weer en temperatuurschommelingen. Eucalyptus draagt bij aan het openen van de luchtwegen bij verstopping. Tevens vermindert het verkoudheidsklachten. Het bevordert de concentratie en heeft een stimulerend verfrissend effect, een geur die ons meer energie geeft.
 4. Bio-Lavendel
  Een klassieker in aromatherapie met veel positieve eigenschappen. De lavendel heeft een verzachtende en balancerende werking op lichaam en geest, het helpt bij nervositeit en verlicht de stemming. De Bio-Geur helpt ons om te ontspannen en zorgt voor meer rust.
 5. Bio-Citrus-gras
  De verfrissende, verkwikkende geur brengt frisheid en kracht in ons dagelijks leven. Het verhoogt het concentratievermogen, bijvoorbeeld bij lange conferenties en lezingen. Tevens zorgt het voor meer uithoudingsvermogen en energie. Citroengras maakt ons optimistisch en zorgt voor helderheid en frisheid.
 6. Bio-Grapfruit-Sandelhout
  De geur van grapefruit is stimulerend en zorgt voor een opgeruimd humeur en levensvreugde. De zachte Bio-Geur van sandelhout heeft een rustgevend en ontspannend effect, het kan de creatieve verbeelding stimuleren. Samen hebben deze Bio-Geuren een motiverend effect en zorgen ze voor euforie en welzijn.
 7. Bio-Geurset-NR-1
  Bevat de geuren Grapefruit-Sandelhout, Sinaasappel en Eucalyptus
 8. Bio-Geurset-NR-2
  Bevat de geuren Citroengras, Pepermunt en Lavendel.

Overige accessoires Venta

 1. Venta Hygienemiddel
  Het Venta Hygiënemiddel voegt u simpelweg toe aan het water in uw Venta luchtwasser. Het middel voorkomt overmatige kalkvorming in het apparaat en trekt kalk en vuil aan, wat tijdens het reinigen van het reservoir gemakkelijk wegspoelt.
  - Elke 10 á 14 dagen toevoegen
  - Houdt uw Venta Airwasher in topconditie
  - Eén flesje is ongeveer voldoende voor één winterseizoen (5 maanden)
 2. Venta reiniger
  Venta Reiniger gebruikt u ieder half jaar om uw apparaat intensief te reinigen en om alle resten van kalk en vuil te verwijderen. Voeg de reiniger simpelweg toe aan een volle bak met water en laat uw apparaat hiermee een poosje draaien. Doe dit absoluut voordat u het apparaat opbergt na het winterseizoen.
  • 1x per 6 maanden gebruiken
  • Simpelweg toevoegen aan een volle bak met water en uw apparaat laten draaien
  • Te gebruiken vóór u de Venta weer opbergt na afloop van het stookseizoen
 3. Venta hygrometer
  Met deze Venta Hygrometer weet u precies hoe het met de luchtvochtigheid in huis gesteld is! De hygrometer is voorzien van een LCD scherm waarop u de temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid kunt aflezen.
  • Snel en makkelijk uitleesbaar
  • Altijd op de hoogte van de actuele luchtvochtigheid
  • Hygrometer wordt geleverd inclusief batterijen
 4. Venta geuroliën
  Speciaal voor de Venta Airwasher zijn er 100% natuurlijke etherische oliën ontwikkelt. Elke olie set bevat 3 olie flacons, zodat u voorlopig vooruit kunt. Elk van de 3 flesjes bevat 50 ml. - Geschikt voor alle luchtbevochtigers - Voor ieder een passend aroma - Slechts een paar druppels nodig voor een heerlijke geurverspreiding 
 5. Venta rolwagen Antraciet of Venta rolwagen Wit
  Met behulp van de Venta rolwagen antraciet kunt u de Venta Airwasher moeiteloos verplaatsen naar een andere ruimte. De rolwagen is geschikt voor de Venta-Airwashers LW25 en LW45. - Tillen is niet meer nodig - Verkrijgbaar in Wit en Antraciet - Voor het makkelijk verplaatsen van uw luchtbevochtiger

Documenten

Artikelnummer:102163
Fabrikant:Venta
Kleur:Kleurloos
Verbruik:Paar druppels per dag