Navigatie
  • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
  • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

Vacature Parttime Webshopmedewerker

 

Van het inpakken van pakketjes tot het adviseren van klanten!

FunctieParttime Webshop Medewerker
Education levelMBO niveau 4
LocationTilburg
Dagen per week2-3
AanvangPer direct
DienstverbandTijdelijk contract
SalarisIn overleg
Uren per week16-24 uur

 


Allesvoorparket.nl
Allesvoorparket.nl is een webshop waar men werkelijk alles kan vinden voor de plaatsing, afwerking en het onderhoud van alle soorten vloeren: egaline, lijm, ondervloeren, vloeren, olie, lak, reinigers, boenmachines, plinten.... je kunt het zo gek niet bedenken of wij verkopen het! We hebben meer dan 10.000 artikelen in onze webshop die grotendeels in ons magazijn moeten worden opgeslagen. Daarnaast verkopen we dagelijks tussen de 100 – 200 producten die ingepakt en verzendklaar gemaakt moeten worden.

Dit doen wij allemaal vanuit onze thuisbasis Tida parket. Tida is met bijna 40 jaar ervaring het oudste parketbedrijf in Tilburg. Bij ons komen in de eerste plaats klanten die op zoek zijn naar een prachtige houten vloer. Daarnaast hebben we mooie alternatieven in ons assortiment, zoals PVC en laminaat. Ook kan men terecht voor renovatie van bestaande houten vloeren of het schuren en afwerken hiervan. In onze prachtige showroom van 400m2 aan de Ringbaan Zuid in Tilburg laten we diverse mogelijkheden zien.


Als Webshop Medewerker
Wij zoeken iemand die op dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00-17:00u helpt bij het verwerken van de orders. Dit betekent dat je de pakbonnen uitdraait op de pc en de bijbehorende verzendlabels uitprint. Vervolgens ga je met dit stapeltje naar het magazijn waar je alle bestellingen gaat inpakken en verzendklaar gaat maken. Alles wat voor 17 uur besteld wordt, moet dezelfde dag ingepakt en klaargezet worden. Dit kan oplopen tot 200 orders per dag. Dit is het belangrijkste onderdeel van de functie dus het inpakken van pakketjes moet je wel echt aanspreken.


Een ander belangrijk onderdeel van de functie is de klantenservice. Je neemt de telefoon aan en beantwoordt vragen van klanten over ons volledige assortiment. Je verzorgd retouren én zorgt voor een opgeruimd magazijn. 2x per week worden er goederen geleverd en het is jouw taak om deze in de schappen te plaatsen. Jij moet ervoor zorgen dat dit netjes en zorgvuldig gedaan wordt en dat de pakbonnen goed nagekeken worden.


Tot slot ben je werkzaam vanuit de parketzaak Tida Parket en ook die klanten moeten natuurlijk ten alle tijden goed geholpen worden. Je verkoopt vanuit de parketzaak onderhoudsmiddelen aan de kassa en helpt mensen die zich komen oriënteren op een nieuwe vloer. Hoe meer kennis je hebt, hoe beter dit zal gaan. Uiteraard doe je dit niet alleen, maar vanuit een team van ervaren verkopers.


De ideale Webshop Medewerker
• Vindt het leuk om pakketjes in te pakken
• Werkt netjes en secuur
• Is multifunctioneel en breed inzetbaar
• Heeft een commerciële instelling
• Kan goed zelfstandig werken en is representatief
• Kennis van vloeren is een pré
• Fulltime (40 uur) beschikbaar
• Woonachtig in omgeving Tilburg
• Heeft een MBO diploma niveau 4


Wij bieden jou
Tida Parket biedt een no-nonsense werkomgeving met een familiair karakter! Als Webshop Medewerker word je binnen ons gezellige familiebedrijf een afwisselende en zelfstandige functie aangeboden waarbinnen je alle vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. De functie kent uitstekende primaire en unieke secundaire arbeidsvoorwaarden, met een salaris passend bij de functie, je kennis en vaardigheden. Elke middag krijg je een heerlijke lunch en elke vrijdagmiddag een borrel in café de Plank!

Werktijden:
We zoeken ondersteuning voor dinsdag, woensdag en donderdag. 


Interesse?
Stuur je CV + motivatie naar [email protected] en wie weet drinken we binnenkort wel een bakje koffie samen!