Navigatie
 • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
 • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

DevoNatural Passage Mat - parketlak

DevoNatural Passage Mat - parketlak
DevoNatural Passage Mat is een extreem slijtvaste 2-componenten watergedragen parket- en trappenvernis op basis van polyurethaan gemodificeerde polyesterdispersies. Uitermate geschikt voor de behandeling van houten vloeren die intensief belopen worden! Door de grote slijtvastheid en gemakkelijk onderhoud is deze matte parketvernis ideaal voor eigentijdse toepassing op woon- en commerciële vloeren. Is binnen ook toepasbaar op houten deuren, meubelen, werkbladen, plafonds, enz.
 • Extreem hoge slijtvastheid
 • Verbruik 8-10 m²/L per laag, 2 tot 3 lagen
 • Droogtijd 2-4 uur
 • Geschikt voor commerciële ruimten, trappen en intensief gebruik
Tip: scroll naar beneden voor de uitgebreide gebruiksaanwijzing en meer info! Let op; DevoNatural Passage wordt voornamelijk toegepast voor: woonruimtes, winkelruimtes, inkomhallen, showrooms, hotels, bankgebouwen, musea, openbare gebouwen, luchthavens, theatergebouwen, enz. D.w.z. oppervlaktes met een zware tot zeer zware vloerbelasting!
 • Op vooraad = dezelfde dag verzonden! 
 • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9,1
 • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
 • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

DevoNatural Passage Mat - parketlak

Gebruiksaanwijzing DevoNatural Passage Mat

Voorbereiding ondergrond: de ondergrond moet zuiver, droog, vetvrij en ontstoft zijn. Voorbereiding product: meng DevoNatural Passage A met B op kamertemperatuur, bij voorkeur met een elektrische mixer. Onder voortdurend roeren van component A wordt de verharder B langzaam toegevoegd (1 deel verharder B per 10 delen component A). Na volledige menging nog 30 seconden blijven naroeren. Daarna 5 à 10 minuten laten staan vóór gebruik.

Aanbrengen: met kwast of rol. Eerst dwars op de nerf en vervolgens met de nerf mee. Werk “nat in nat” en laat de aanbrengstroken in elkaar vloeien. Voor grotere oppervlakken dient men te werken met meerdere personen om overal steeds een natte samenvloeiing te krijgen van de kwast- of rolstroken. Directe luchtstroom en direct zonlicht vermijden op de zone waar het product wordt aangebracht. Aanbrengen in 2 à 3 lagen, in functie van de gewenste slijtvastheid en bescherming. Bij toepassing van 3 lagen mag de eerste laag verdund aangebracht worden met maximum 10% water.

Eigenschappen DevoNatural Passage Mat

Droogtijd: stofdroog na 2 à 3 uren.

Afwerking: na 5 à 6 uren, naschuren met de machine of manueel. De eerste laag met gaasschuurschijf korrel 150. Tussen de 2de en 3de laag met gaasschijf korrel 220.

Overloopbaar: na 4 uren.

Volledige uithardingtijd: 7 dagen.

Verwerkingstemperatuur: niet verwerken bij temperaturen onder de 12°C of boven de 25°C.

Verbruik: 10 – 14 m2/L per laag, 2 tot 3 lagen.

Reiniging gereedschap: met water.

Houdbaarheid: in goed gesloten verpakking minimaal 1 jaar. Vorstvrij bewaren, en beschermen tegen hoge temperaturen.

Opgelet: alvorens te gebruiken goed oproeren en de kleur controleren a.u.b.!

Onderhoud DevoNatural Transit Mat

Vanaf drie weken na afwerking kunt u starten met het onderhoud. DevoNatural Hardfloor Cleaner kunt u gebruiken voor de regelmatige reiniging van gevernist parket. Ook DevoNatural Soft Cleaner is een reiniger voor regelmatig onderhoud van geverniste parket, bamboe, kurk en laminaatvloeren. Laat geen residu achter. De DevoNatural Polish Mat of DevoNatural Polish Satin is een waterafstotend en beschermend onderhoudsproduct voor geverniste parket en plankenvloeren, kurk en bamboe. Op de productpagina's vindt u de gebruiksaanwijzing van deze producten. In de onderhoudsbrochure voor gelakte vloeren van Devonatural leest u precies terug hoe u een gelakte vloer moet onderhouden. Bekijk ook de uitgebreide DevoNatural onderhoudsbrochure waarin u alles vindt over het onderhoud van uw vloer behandeld met Devonatural.

Artikelnummer:101163
Fabrikant:DevoNatural
Kleur:Kleurloos
Ondergrond:ParketLak
Verbruik:8 - 10 m²/L per laag, 2 tot 3 lagen.
Glansgraad:Mat