Navigatie
 • Nieuw bij Allesvoorparket PVC vloeren
 • Bezoek onze showroom Ringbaan-zuid 376, Tilburg
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9

DevoNatural High Solid Oil Verweerde Eik

DevoNatural High Solid Oil Verweerde Eik

DevoNatural High Solid Oil Verweerde Eik is een matte uithardende één-laags-olie met hoog dekkend vermogen op basis van natuurlijke ingrediënten. High Solid Oil is op alle houtsoorten toe te passen: binnen op parket, plankenvloeren, kurk, meubelen, houten wanden enz. Door de waterbestendigheid ook te plaatsen op badkamerparket en buiten op alle houtwerk, tuinmeubelen, terrassen, enz. Ook op exotische houtsoorten zoals Teak, enz.

 • Voor binnen EN buiten
 • Verbruik: 18 - 36 m2/L per laag
 • Zéér vochtbestendig
 • Beschikbaar in 9 kleuren

Scroll verder voor de gebruiksaanwijzing!

 • Op vooraad = dezelfde dag verzonden! 
 • Verzending door PostNL flexibele bezorgopties
 • 5000+ klanten beoordelen ons met een 9,1
 • Bezoek ook onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg
 • Persoonlijk & gratis advies: 013 - 207 00 01

DevoNatural High Solid Oil Verweerde Eik

Gebruiksaanwijzing DevoNatural High Solid Oil Verweerde Eik

Voorbereiding ondergrond: de ondergrond moet geschuurd, zuiver, droog, vetvrij en ontstoft zijn. Voorbereiding product: goed schudden en roeren voor gebruik. Aanbrengen: met borstel, droge pluisvrije doek of Boenmachine en beige pad. Een dunne laag aanbrengen en binnen de 30 min het overtollige verwijderen en opwrijven met niet pluizende katoenen doeken of inpolieren met boenmachine met beige pad. Werk af in stroken van 60 tot 80 cm. Indien nodig nog één keer de gehele vloer napolieren met witte pad, zodat al de overtollige olie zeer goed verwijderd is! Droogtijd: 6 uur bij 22°C en RLV 60 % bij mechanisch inpolieren. Anders, 6 à 18 uur. Ieder contact met water vermijden gedurende de eerste 2 weken na het aanbrengen van DevoNatural High Solid Oil. Afwerking: DevoNatural High Solid Oil is een één-laag-systeem en vereist géén verdere afwerking. Het uitzicht is mat. Voor een satijn effect kan men na voldoende droging (minimaal 24 uren, de vloer mag niet meer kleven) een zuinige laag DevoNatural High Solid Oil Renewer plaatsen met spraybus en boekmachine met witte pad.

Eigenschappen DevoNatural High Solid Oil Verweerde Eik

Overloopbaar: na 24 à 36 uren.

Volledige uithardingstijd: 7 dagen. Niet afdekken tijdens de uithardingstijd!

Verwerkingstemperatuur:10 - 25°C.

Verbruik: 18 - 36 m2/L per laag, afhankelijk van de houtsoort, hardheid en de manier van aanbrengen.

Industriële toepassing: 50 m2/L.

Reiniging gereedschap: DevoNatural High Solid Oil Diluent.

Houdbaarheid: 2 jaar in originele gesloten verpakking.

Afval: restanten en lege verpakking opruimen volgens de locale overheidsvoorschriften. EU-grenswaarde voor dit product (cat A/f) : 700 g/l (2010). Dit product bevat max 150 g/l VOS.

Opgelet: alvorens te gebruiken goed oproeren en de kleur controleren a.u.b. ! Kleur effect afhankelijk van de houtsoort! Om zelfontbranding te voorkomen moeten de gebruikte doeken en kussens in water gelegd worden of in open lucht laten drogen! De met olie behandelde vloer niet afdekken tijdens de uithardingstijd!

Onderhoud DevoNatural High Solid Oil Verweerde Eik

Voor de regelmatige reiniging kunt u DevoNatural Wood Soap gebruiken. Groot onderhoud en plaatselijke herstellingen: gebruik DevoNatural Intensive Cleaner en DevoNatural High Solid Oil Renewer. Zie ook de Handleiding voor meer informatie over het gebruik van DevoNatural onderhoudsolie. Er is ook een DevoNatural onderhoudsfiche voor geoliede vloeren waarin u alles vindt over het onderhoud van uw geoliede vloer.

Artikelnummer:101169
Fabrikant:DevoNatural
Kleur:Grijs
Verbruik:18 - 36 m2/L per laag
Glansgraad:Mat