Navigatie
  • Nu ook plinten en profielen bij Allesvoorparket! 
  • 4500+ klanten beoordelen ons met een 9,1
  • Bezoek onze showroom Ringbaan-Zuid 376, Tilburg

Luchtreiniger Roger verwijdert Coronavirus

Goed nieuws! De nieuwe Roger collectie is wereldwijd een van de eerste luchtreinigers met een positieve testuitslag getest op het verwijderen van SARS-CoV-2 (dat Corona / COVID-19 veroorzaakt) uit de lucht. Dit is allereerst geweldig nieuws in de strijd tegen Corona. Maar ook ontzettend waardevol voor het merk omdat dit een unicum is. De Roger collectie is door de Airmid Health Group (onafhankelijke gezondheidsorganisatie in de UK) getest met daarbij de volgende uitslag: 

stadler form roger

 

Roger: 
Verwijdert 99,3% van SARS-CoV-2 dat COVID-19 veroorzaakt binnen één uur **

Roger little: 
Verwijdert 99,3% van SARS-CoV-2 dat COVID-19 veroorzaakt binnen één uur **

Roger Big: 
Verwijdert 99,9% van SARS-CoV-2 dat COVID-19 veroorzaakt binnen één uur **

 

 

** De vermindering van de virussen werd bewezen in het onafhankelijke laboratorium van Airmid Health Group. De luchtreinigers zijn 60 minuten getest in een testkamer met een inhoud van 28,5 m3. Het MS2-virus dat in de test wordt gebruikt, is een RNA-virus zoals het SARS-CoV-2-virus. Vanwege zijn aerosol eigenschappen die vergelijkbaar zijn met die van menselijke virussen, zijn levensvatbaarheid en zijn weerstand tegen desinfectie, wordt het MS2-virus vaak gebruikt in luchtzuivering proeven als vervanging voor virussen met vergelijkbare afmetingen. Met een diameter van ongeveer 25 nm is het MS2-virus meer dan 4 keer kleiner dan het SARS-CoV-2-virus met een diameter van 120 nm. Aangezien er bewijs werd geleverd voor de reductie van de kleinere MS2-virussen, kan worden geconcludeerd dat de grotere SARS-CoV-2-virussen ook minstens in dezelfde mate zouden worden gereduceerd. Bijgaand vind je het officiële certificaat en het beeld dat online gebruikt mag worden. Hier vind je een korte video met uitleg. 

De Rogers hebben officieel een certificaat gekregen, omdat de SARS uit de lucht kunnen halen wat COVID veroorzaakt. Bekijk onderstaand filmpje voor meer info!